• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 hafta idrar yolu enfeksiyonu

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Selam kızlar ben 37.haftadayım önümüzdeki hafta doğumum var inşallah..bugün sezeryan öncesi tahliller alındı maalesef idrarda 75 lökosit çıkmış .bu saatten sonra ne yapılabilir :( doktoruma yarın yazacağım ama bu durumu yaşayan var mı?nasıl geçer ?antibiyotik kullanılır mı artık ?bebeğime zararı olur mu acaba😞çok moralim bozuk ..iki hafta önce baktırdığımda enfeksiyon 1-2 cıkmıstı düşüktü halbuki ..daha önce kaç defa antibiyotik ilaç da kullandım

Selam kızlar ben 37.haftadayım önümüzdeki hafta doğumum var inşallah..bugün sezeryan öncesi tahliller alındı maalesef idrarda 75 lökosit çıkmış .bu saatten sonra ne yapılabilir :KK43: doktoruma yarın yazacağım ama bu durumu yaşayan var mı?nasıl geçer ?antibiyotik kullanılır mı artık ?bebeğime zararı olur mu acaba😞çok moralim bozuk ..iki hafta önce baktırdığımda enfeksiyon 1-2 cıkmıstı düşüktü halbuki ..daha önce kaç defa antibiyotik ilaç da kullandım
Dr yüksek görürse antibiyotik verebilir. Yoksa bol su içerek duzelebiliyo düşük seviye enfeksiyon:) şase ile geçirmiştim bı kere hamileliğin 32. Haftasında falandim. Daha önce hep su icerek geçer demişti . Dr ne derse uygula bence. Çocuğa zararı pek olmayacak şekilde ilaç veriyorlar zaten.

Back