**37-38 numara topuksuz bot-çizme arıyorum**/bulunmuştur..

Bunun kullanım durumu nedir?
Kaç numara beğendim ama eklenecek ürünleride görüp ona göre karar vermek istiyorum
Eğer müsayit bir zamanda ayakta duruşunu ve altlarınıda foto çekebilirseniz sevinirim.

Ben resim çektim sizin için şimdi atıyorum ;);)

Evet önce diğer eklenicek ürünleri görmek istiyorum duruma göre haberleşiriz teşekkürler ilginiz için

$123 (1).jpg $123 (2).jpg $123 (3).jpg $123 (4).jpg $123 (5).jpg $123 (6).jpg

Bu şekilde ;)

37-38 numaraya uygun temiz kullanılmış topuksuz bot çizme arıyorum renk olarak siyah ilk tercihim.

Uygun fiyatlı olursa sevinirim foto paylaşırsanız altına fiyatta yazmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler:16:

Canim bende bi çizme var dize kadar, topuksuz, fermuarli. 38 no ama ben normalde fix 38 giymeme rağmen bana biraz büyük 38.5 gibi sanki. Eğer olur dersen fotosunu çekip atiyim. Bazanin altında da o yüzden sordum önce :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dediğim gibi ilk tercihim siyahtan yana kahve yada gri çok beğenirsem düşünebilirim.
Size zahmet verdim ama ayakta büyük duruyorlar gibi modelindenmi anlayamadım kaç numara?

anladım siyah yok malesef elimde,kendim çektiğim için üstten çekmek zorunda kalıyorum bu yüzden büyük gözüküyor malesef, fotoğrafımı çekecek biri yok çevremde :/ 37 numaradır çizme ayakta büyük durmuyor :) 15 TL. Sadece 1 kere giydim. öylece kaldırdım duruyor.

anladım siyah yok malesef elimde,kendim çektiğim için üstten çekmek zorunda kalıyorum bu yüzden büyük gözüküyor malesef, fotoğrafımı çekecek biri yok çevremde :/ 37 numaradır çizme ayakta büyük durmuyor :) 15 TL. Sadece 1 kere giydim. öylece kaldırdım duruyor.

Evet üstten çekildiği için öyle görünmüş olmalı ben 38 giyiyorum ama siyah bulamazsam bunların ölçüsünü isterim tekrar haberleşiriz

Back