**37-38 numara topuksuz bot-çizme arıyorum**/bulunmuştur..

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
37-38 numaraya uygun temiz kullanılmış topuksuz bot çizme arıyorum renk olarak siyah ilk tercihim.

Uygun fiyatlı olursa sevinirim foto paylaşırsanız altına fiyatta yazmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Saks maviyi görmüştüm canım o renk düşünmüyorum ilk tercihim siyah ama çok beğenirsem kahve rengi de olabilir sayfanda varsa oradanda bakabilirim.

Sayfamda resimleri var ama detayli resim cekip atabilirim 1 kez giydim sadece yumusak deri guzel bir cizme. Hangi sayfalarda oldugunu hatirlamiyorum :/ aksam cekerim resim ;)

Kimsede yokmu?:3::3::3::3:

Takasla alırsam benim için daha uygun olucak takas yapmak istediğim ürünler bunlardır 38 numara içinden beğendiğiniz olursa takaslayabiliriz.

Eki Görüntüle 1141547 Eki Görüntüle 1141548 Eki Görüntüle 1141549 Eki Görüntüle 1141550 Eki Görüntüle 1141551

Dolgu topuğa bayıldım valla canm düşünüyorm bede varmı dşye topuklu var işte😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dolgu topuğa bayıldım valla canm düşünüyorm bede varmı dşye topuklu var işte😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keke birkaç gün önce ekleseymişim taytlarla takaslardık :9:
Şuan öncelikli ihtiyacım bot yada çizme ama yinede bakıyorum sayfana şimdi

37-38 numaraya uygun temiz kullanılmış topuksuz bot çizme arıyorum renk olarak siyah ilk tercihim.

Uygun fiyatlı olursa sevinirim foto paylaşırsanız altına fiyatta yazmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler:16:

$20140119_111648.jpg Bnde bu var eğer düşünürseniz

Bunun kullanım durumu nedir?
Kaç numara beğendim ama eklenecek ürünleride görüp ona göre karar vermek istiyorum
Eğer müsayit bir zamanda ayakta duruşunu ve altlarınıda foto çekebilirseniz sevinirim.

siyah 38 numara hediye gelmişti en fazla 6-7 kez giyilmiştir siz diğer eklenecekler ürünlerede bakın bnde yarın detaylı resim çekip eklerim uygunsa sizin içinde

bende bu var 120 tlye aldım martta aldım çok az giyilmiş hiçbir hasarı yok yepyeni $2014-06-02-2880.jpg $[img][5][1][900x1234].jpg

Back