arkadaşlar çok acil 37 38 no spor ayakkabı veya babet koyu renk tercihimdir elinde olanlar resim eklerse çok mutlu olurum ayrıca uygun fiyat lütfeeeeennnnn
Eki Görüntüle 1041541 temsili resim
yukardaki ayakkabının aynısı var elimde bir ay oldu daha alalı 3 kere anca giydim 39 no ama 38 e olur bende 38 giyinyrm oluyo bana
Eki Görüntüle 1042539 38 numaraya oluyor düşünürseniz
önü açık hiç kullanmıyorum canm teşekkür ederim bide öncelik spor çocukla zor oluyor yoksa
orjinal converse falan var düşünürseniz birde ekleyebilirim :))
bu var mesela iki kez sadece yürüyüşe giderken giydim ayağımı sıktı benim ama sizin 37-38miş tam olur bence benim 38-39 değişiyor o yüzden sıktı uygun fiyata veiririm conversede ekleyeceğim ama bu daha rahat diye ilk bunu ekledim :))fiyat uygunsa ekle canm bütçe mi aşasında bide takas düşnseniz çok daha iyi olur
bu var mesela iki kez sadece yürüyüşe giderken giydim ayağımı sıktı benim ama sizin 37-38miş tam olur bence benim 38-39 değişiyor o yüzden sıktı uygun fiyata veiririm conversede ekleyeceğim ama bu daha rahat diye ilk bunu ekledim :))
Eki Görüntüle 1042626 Eki Görüntüle 1042627 Eki Görüntüle 1042628
güzelmişte canm yüksek değil dimi benm boy zaten uzun dümdüz bişey istiyorum bazı sporlar yüksek oluyo buda onlara benziyo sanki çocukla giyemem öyle bişey
yok canım kalın taban sadece:44: yürüyüş ayakkabısı gibi bir tarz ya hepsi böyle oluyor :44: yarın converse ekleyeceğim ama..
arkadaşlar çok acil 37 38 no spor ayakkabı veya babet koyu renk tercihimdir elinde olanlar resim eklerse çok mutlu olurum ayrıca uygun fiyat lütfeeeeennnnn
Canim siyah bsbet var bende.kumas toz pembe babettd var.
hani resim
Yarinkoyarimbirde reebok ayakkabi var 38numara.dunyaninenrahat ayakkabisi. 40tlye veririm.onu babetlerin ikisini 8tlveririm.cantayida alsan.70 e4unu vereyim sana.
Yarinkoyarimbirde reebok ayakkabi var 38numara.dunyaninenrahat ayakkabisi. 40tlye veririm.onu babetlerin ikisini 8tlveririm.cantayida alsan.70 e4unu vereyim sana.
kız 70 lira verebilcek olsam 27 liralık çantayı ne diye takas diye tutturayıp
Hayatim sat bisryler bende satmaya calisiyom hahaha hepimiz ayni haldehiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?