Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çok acil 37 38 no spor ayakkabı veya babet koyu renk tercihimdir elinde olanlar resim eklerse çok mutlu olurum ayrıca uygun fiyat lütfeeeeennnnn![]()
fiyat ve no yazarsan canm bide takas düşünür müsün ayrıca hem sporu hem babeti aynı kişiden almak istiyorum kargo için![]()
polaris 37no yeni fiyatı ile 15 tl
fiyat ve no yazarsan canm bide takas düşünür müsün ayrıca hem sporu hem babeti aynı kişiden almak istiyorum kargo için![]()
bir de bu var 30 tl ama 25 yaparım düşünürsen 37 numara
converse bakayım canm bu kalsın spor kadar rahat bişey istiyorum bu biraz sert duruyo babet dediğim de şu tarz Eki Görüntüle 1041079
canm babet bu tarz istiyorum yanlış belirtmişim yukarda spor babet istiyorum yani![]()
ben bu babeti beğendim konu sahibi arkadaş almayacaksa eğer takas düşünüyo musun
Takas dsnmyrm cnm![]()
başka babet var mı elinizde peki.rahat bişey olursa ii olur bütün gün ayaktayım mesleğim gereği çünkü
Bi bu var cnm genelde Converse giyerm bnu heves aldm gymedm sifir satyrm o yzden
ben ancak haftasonu spor giyebiliyorum..okulda yasak malesef topuklu ya da klasik babet tarzı bişey ii oluyr
converse bakayım canm bu kalsın spor kadar rahat bişey istiyorum bu biraz sert duruyo babet dediğim de şu tarz Eki Görüntüle 1041079
Eki Görüntüle 1041141 Eki Görüntüle 1041142
Bej rengi okan deri 37 numara
Kahve olan Süet 39 ama kalibi dar bende 37 38 gyyrm