• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.....

gizem256

37 yaşında
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
34
0
11
merhaba arkaslar 20 yasındayım ve evliyım okulu lise 2 den bıraktım evlendim ama simdi okulu bitirmediğime çok pişmanım .oyuzden lise 2 den açıköğretimden devam etmek istiyorum bunun için gece gunduz çalısıcam ama bir sorunum var sayısalım hiç yoktur sözel bolumu secicem fakat sayısal olmadan olurmu okulu bititirdim diyelim sınava girsem sayısal hiç yapmadan kazanırmıyım ya kızlar lütfen yardım edin ben meslek edinmek istiyorum okumak istiyorum ama başaramassam diye çok korkuyorum benim gibi olupta başaran varmır eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Lise 2den terksen sözelden devam edebilirsin sanırım. Sözel bölümde de matematik vb sayısal dersler yok. Sen gene de internetten bir araştır.

Ayrıca okulu bırakman gerçekten büyük bir hataymış. Ama bunun farkına vardığın ve bu yönde buraya fikrini yazarak ilk adımı attığın için seni can-ı gönülden tebrik ediyorum. ınsanın istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yok. Liseyi açıktan bitir. Sonra sıra üniversiteye gelsin... yerimseniben

ya bende oyle düşünüyorum yapamam diye cok korkuyorum işte sunada anneyım ve bir kzım var çok küçük evlendim ama okumadığım için pisikolojik olarak o kadar eziliyorum ki gece gunduz çalısıcam ama yeterki sayısal olmasın onu asla yapamam

canım matematik bilmeden hiçbir yer kazanılmaz diye birşey yok çokk saçma .. lisede sözeli seç bitirnce öss ye gir yeni adı ygs neyse sözelden yap yapabildiğini yap barajı aştın mı tamam dır .. matematikle ilgin yok .. gene mat bölümüne göz atarsın bazen öyle sorular var ki toplama çıkarma soruyorlar 1-2 soru da öyle yaparsın yapamasan da birşey olmaz ...açıköğretimden istediğin bölümü yaz oku ilimin peşini bırakma ..aöf üniversitede sözel bir çok bölüm var ilgi alanına göre birini seçer okursun .. ALLAH yardımcın olsun ..

Pardon ya ben açık öğretim olduğunu göz önüne almadım. Direk odtü boğaziçi fln canlandı gözümde. -tatlicadiarzu- :smiley-cool: Evet barajı aşman yeter. Girmek çoookk kolay. Hiç problem değil. -tatlicadiarzu-

yaparsın kesinlikle arkadasım kendine güven ve azmet neden olmasın ki yerimseniben

Pardon ya ben açık öğretim olduğunu göz önüne almadım. Direk odtü boğaziçi fln canlandı gözümde. -tatlicadiarzu- :smiley-cool: Evet barajı aşman yeter. Girmek çoookk kolay. Hiç problem değil. -tatlicadiarzu-

:) kaydirigubbakcemile3

çok tesekkür ederim memurluk düşünüyorum aslında benim en buyuk hayalim hostes olmak ama memurlukta olur insallah olur

çok tesekkür ederim memurluk düşünüyorum aslında benim en buyuk hayalim hostes olmak ama memurlukta olur insallah olur

canım hosteslik evliyken yapılabilmesi zor bir meslek , gerçi yer hostesleri var onlar uçmuyolar o olabilir .. hakkında hayırlısı olsun çalışırsan azmedersen yaparsın yaşın daha çok genç ben 23 yaşındayım aöf 1. sınıftayım devam et canım yolun açık olsun ..

yok ben yer hostesliği istemiyorum uçak hostesliği istiyordum ama önemli değil işte mumurluğuda istiyorum o da olur insallah sizde istediğiniz yerlere gelirisiniz

Bu sadece öneri belki sana uymayabilir.
liseyi bir şekilde bitir sayısal sözel farketmez lise bittikten sonra eğer önlisans yani iki yıllık tercih ettiğin bir bölüme gidersin, evden ayrılamam dersen 4 yıllık açıköğretim üniversiteyi bitirdikten sonra duruma göre kpss'ye hazırlanırsın çünkü bu seneden sonra lise mezunları giremiyecek diye biliyorum ne kadar doğru .

şimdi ilk amacın Liseyi bitirmek olsun evliysel sözel seçeni tavsiye ederim ama sayısalı başarırım diyorsan sayısal +1 önde ...

Bu sadece öneri belki sana uymayabilir.
liseyi bir şekilde bitir sayısal sözel farketmez lise bittikten sonra eğer önlisans yani iki yıllık tercih ettiğin bir bölüme gidersin, evden ayrılamam dersen 4 yıllık açıköğretim üniversiteyi bitirdikten sonra duruma göre kpss'ye hazırlanırsın çünkü bu seneden sonra lise mezunları giremiyecek diye biliyorum ne kadar doğru .

şimdi ilk amacın Liseyi bitirmek olsun evliysel sözel seçeni tavsiye ederim ama sayısalı başarırım diyorsan sayısal +1 önde ...

önerilerin için tesekkür ederim işte calısıcam deniycem bakalım artık ne olursa

Back