• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

360 vaser liposuction ve karin germe

nzlplt3455

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
13
2
6
38
31 ocak 2025 cuma günü 360 vaser liposuction ve karin germe olacağım. Daha önce olanlar deneyimlerini anlatabilir mi

Bende oldum 2 ay oldu ilk birkaç gün sıkıntı oluyor malum büyük bir operasyon doktorunuza güveniyorsanız sorun yok. İyileşme süreci ödemlerim oturması vücudun şekil alması 6 ay buluyor çok zamanında yaptırıyorsunuz kış ayı korse giymek gerekecek soğuk havada sorun olmaz sormak istediğiniz bişey varsa sorun şimdiden geçmiş oldun

Bende oldum 2 ay oldu ilk birkaç gün sıkıntı oluyor malum büyük bir operasyon doktorunuza güveniyorsanız sorun yok. İyileşme süreci ödemlerim oturması vücudun şekil alması 6 ay buluyor çok zamanında yaptırıyorsunuz kış ayı korse giymek gerekecek soğuk havada sorun olmaz sormak istediğiniz bişey varsa sorun şimdiden geçmiş oldun
Sizde iki işlemi aynı anda mı oldunuz? Birde karin bölgesinden çıkan yagi popoya eklettirdiniz mi(bbl) ben bbl yaptırmayacağım ama sonrasında keşke yaptirsaydim dermiyim?

Şuan memnunmusunuz onca acıya paraya değer bor değişim oluyor mu. Doktoruma güveniyorum daha önce yuz boyun germe ve gozkapagi ameliyatimi yapmisti

Back