-
- Konu Sahibi laxicaperfecta
Çok geçmiş olsun karın germe amaliyati olmak istiyorum iylesme süreci çok uzun sürüyor diye korkuyorum 63 kiloyum 3 çocuk doğurdum gobeyimde çok kötü sarkmalar oluştu tavsiye eder misiniz bu amaliyati şimdiden tesekur ederim.Merhaba. Asya hastanesi Dr Orkun uyanık'a gittim. 360 lipocastion ve karın germe yaptırdım. 2 ay öncesinden gün vermislerdi. O yüzden ben 55bine yaptirdim. Güncel fiyatı 65bin olmuş. Şuan 13. Günumdeyim. Şuan için Memnunum Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
bende orkun hocaya yaptırdım :) mayıs 20 de memnun kaldımMerhaba. Asya hastanesi Dr Orkun uyanık'a gittim. 360 lipocastion ve karın germe yaptırdım. 2 ay öncesinden gün vermislerdi. O yüzden ben 55bine yaptirdim. Güncel fiyatı 65bin olmuş. Şuan 13. Günumdeyim. Şuan için Memnunum Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
bende 20 mayısta oldum morluklar geçti ama şişlik var onun geçmesi bir kaç ayı alacakmışBirde inanılmaz mosmor sırtım karnım yanlarım karnım çok şiş sizinde öyleme
Mahmut nuri karatoprak meme revizyon ve 360 vaser lipo yaptırdım 3 haziranda Silikon mentor marka tekrar dikleştirme be küçük silikona 77.000₺ + 121.000₺ lipoya verdim.Merhaba arkadaşlar,
Koskoca kadınlar kulübüyüz 360 liposuction yazdıranlar zahmet edip bir bilgi vermemiş.Ben 1 ay önce mide botoksu yaptırdım. Şimdi de 360 liposuction yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat alıyorum her yerden. Fiyat alan ya da yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi versin
Anadolu Hastanesi- Dr Emre Özdengil-360 liposuction 80.000 TL
Dr Bilgehan Aydın -360 liposuction 65.000 TL
Sante Plus- -360 liposuction 35.000 TL
Asya Hastanesi- Karın Germe + 360 Liposuction- 64,900 TL
Asya Hastanesi Karın Germe + 360 Liposuction- 54,000 TL
Şişli Çevre Hastanesi- Karın Germe + 360 Liposuction- 80,000 TL -Dr.Alican Oktay-Dr.Duran Çekiç
Şişli Çevre Hastanesi 360 Liposuction- 54,000 TL -Dr.Alican Oktay-Dr.Duran Çekiç
Estepoint- Karın Germe + 360 Liposuction- 150.000 TL nakit dedi ( sanki bana Acıbadem yuh yani)
Silivri Anadolu Hastanesi Karın Germe +360 Liposuction- 125.000 TL dedi
Silivri Anadolu Hastanesi 360 Liposuction- 80.000 TL dedi
Merhaba, ağrıların nasıl? Ben de 3 gün önce oldum 1 aya tamamen iyileşirim sanıyordum ama herkes dalgalanma ödem uzun sürüyor demiş masaja başladınız mı?Merhabalar, benim üçgün önce lipo oldum karın, bel ve basen çevresinden. Direnler dün çıktı, bugün de ilk duşumu aldım. Sormak istedikleriniz olursa özelden yazabilirsiniz
Aynı tarihte aynı ameliyatı olmuşuz şekillenmeye başladınız mı acaba? Ben şekillenmeye başlamadım göbeğimde inmedi. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz? Lenf drenaj masajı yaptırıyor musunuz acaba?Merhabalar, benim üçgün önce lipo oldum karın, bel ve basen çevresinden. Direnler dün çıktı, bugün de ilk duşumu aldım. Sormak istedikleriniz olursa özelden yazabilirsiniz
Ameliyattan 3 gün sonra masaja başladık toplamda 5 seans masaj yaptırdım bayağı bir etkisi oldu ama masajı yaptıran hemşire daha erken başlasaydım daha iyi olacağını söyledi. Dynavitin bromelain’ini kullanıyorum bir de bol bol su içmeye çalışıyorum ama ben çok yavaş ödem atıyorum göbek deliğimin üstü daha yeni normale döndü göbeğim ve belim davul gibi hala. Bayram sonrası g5 masajı yaptırabilirsiniz dedi ama evde kullanabileceğim bir masaj aleti sorucam bakalım bi şey önerirse burdan yazarım daAynı tarihte aynı ameliyatı olmuşuz şekillenmeye başladınız mı acaba? Ben şekillenmeye başlamadım göbeğimde inmedi. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz? Lenf drenaj masajı yaptırıyor musunuz acaba?
Benim ağrılarım nerdeyse hiç olmadı sabah uyandığımda oluyordu yataktan kalkarken ama hareket etmeye başladıkça rahatlıyodum. En büyük ağrı masajda oluyor bu arada 45dk geçmiyordu bir türlü ama dalgalanmalara etkisi bayağı iyi oldu, fakat o masajı ben kendime yapamazdım tanıdığım birine de yaptırmazdım o kadar ağrıyor ki ama elin yabancısı yapınca gıkı çıkmıyo insanın. Bu yüzden tavsiyem masaj yaptırmadıysanız yaptırın bana doktorum tavsiye etmişti iyi ki de söylemiş diyorum. 5 seanstan sonra istersen ara ver 1 ay kontrolünde bi bakalım masaja ihtiyaç olur mu tekrar konuşuruz demişti doktor. Hemşire de g5 önerdiMerhaba, ağrıların nasıl? Ben de 3 gün önce oldum 1 aya tamamen iyileşirim sanıyordum ama herkes dalgalanma ödem uzun sürüyor demiş masaja başladınız mı?
Şimdi gördüm ben bu cevabınızı gözümden kaçmış. 8 seans yaptırdım 12 seansa tamamlıycam bugün doktoruma fotoğraf attım yarın 1 ayım doluyor korselerimi çıkartabiliceğimi söyledi. Hiç ağrım sızım yok ama göbeğime dokunduğumda karıncalanma hissi devam ediyor halaBenim ağrılarım nerdeyse hiç olmadı sabah uyandığımda oluyordu yataktan kalkarken ama hareket etmeye başladıkça rahatlıyodum. En büyük ağrı masajda oluyor bu arada 45dk geçmiyordu bir türlü ama dalgalanmalara etkisi bayağı iyi oldu, fakat o masajı ben kendime yapamazdım tanıdığım birine de yaptırmazdım o kadar ağrıyor ki ama elin yabancısı yapınca gıkı çıkmıyo insanın. Bu yüzden tavsiyem masaj yaptırmadıysanız yaptırın bana doktorum tavsiye etmişti iyi ki de söylemiş diyorum. 5 seanstan sonra istersen ara ver 1 ay kontrolünde bi bakalım masaja ihtiyaç olur mu tekrar konuşuruz demişti doktor. Hemşire de g5 önerdi
Alt karnım ve belim hala ödemli benim bir de bu hafta az su içtim daha da şiştim ama atabiliriz fotoğrafŞimdi gördüm ben bu cevabınızı gözümden kaçmış. 8 seans yaptırdım 12 seansa tamamlıycam bugün doktoruma fotoğraf attım yarın 1 ayım doluyor korselerimi çıkartabiliceğimi söyledi. Hiç ağrım sızım yok ama göbeğime dokunduğumda karıncalanma hissi devam ediyor halasizin karnınız oturdu mu? Netten 1 ay sonra ki halini arıyorum yok bulamıyorum. İyi durumda mıyım kötü müyüm bilmiyorum Bir birimize karnımızın fotoğrafını atsak olur mu?
Merhabalar. Bu mesajı yaptırmak şart mıBenim ağrılarım nerdeyse hiç olmadı sabah uyandığımda oluyordu yataktan kalkarken ama hareket etmeye başladıkça rahatlıyodum. En büyük ağrı masajda oluyor bu arada 45dk geçmiyordu bir türlü ama dalgalanmalara etkisi bayağı iyi oldu, fakat o masajı ben kendime yapamazdım tanıdığım birine de yaptırmazdım o kadar ağrıyor ki ama elin yabancısı yapınca gıkı çıkmıyo insanın. Bu yüzden tavsiyem masaj yaptırmadıysanız yaptırın bana doktorum tavsiye etmişti iyi ki de söylemiş diyorum. 5 seanstan sonra istersen ara ver 1 ay kontrolünde bi bakalım masaja ihtiyaç olur mu tekrar konuşuruz demişti doktor. Hemşire de g5 önerdi
Çok teşekkür ederim attım simdi fotoğraf:)Alt karnım ve belim hala ödemli benim bir de bu hafta az su içtim daha da şiştim ama atabiliriz fotoğraf
Ödemlerin atılması için şart aslında. Ödemler atılırken dalga dalga görüntünün olmasını engellemek için bastırarak yapmak gerekiyor ve ilk zamanlarda siz bunu yapamazsınız hatta yakınınıza da yaptırmazsınız çünkü bayağı bir ağrı oluyor. Benim masajım 5 seans her seans 45 dakika olacak şekildeydi ve ödemler yarı yarıya indi o sırada da su atabilmek için diyetisyenim ona göre program hazırladı ve o kadar uğraşmama rağmen hala alt göbeğim ödemli ve hissizlik varMerhabalar. Bu mesajı yaptırmak şart mı
Çok teşekkürler cevap için. Çok çok geçmiö olsun en önemli zor kısımları atlatmışsınız inşallah istediğiniz gibi olur en kısa zamandaÖdemlerin atılması için şart aslında. Ödemler atılırken dalga dalga görüntünün olmasını engellemek için bastırarak yapmak gerekiyor ve ilk zamanlarda siz bunu yapamazsınız hatta yakınınıza da yaptırmazsınız çünkü bayağı bir ağrı oluyor. Benim masajım 5 seans her seans 45 dakika olacak şekildeydi ve ödemler yarı yarıya indi o sırada da su atabilmek için diyetisyenim ona göre program hazırladı ve o kadar uğraşmama rağmen hala alt göbeğim ödemli ve hissizlik var
sante plus için şikayet var sitesini okuyun derimMerhaba arkadaşlar,
Koskoca kadınlar kulübüyüz 360 liposuction yazdıranlar zahmet edip bir bilgi vermemiş.Ben 1 ay önce mide botoksu yaptırdım. Şimdi de 360 liposuction yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat alıyorum her yerden. Fiyat alan ya da yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi versin
Anadolu Hastanesi- Dr Emre Özdengil-360 liposuction 80.000 TL
Dr Bilgehan Aydın -360 liposuction 65.000 TL
Sante Plus- -360 liposuction 35.000 TL
Asya Hastanesi- Karın Germe + 360 Liposuction- 64,900 TL
Asya Hastanesi Karın Germe + 360 Liposuction- 54,000 TL
Şişli Çevre Hastanesi- Karın Germe + 360 Liposuction- 80,000 TL -Dr.Alican Oktay-Dr.Duran Çekiç
Şişli Çevre Hastanesi 360 Liposuction- 54,000 TL -Dr.Alican Oktay-Dr.Duran Çekiç
Estepoint- Karın Germe + 360 Liposuction- 150.000 TL nakit dedi ( sanki bana Acıbadem yuh yani)
Silivri Anadolu Hastanesi Karın Germe +360 Liposuction- 125.000 TL dedi
Silivri Anadolu Hastanesi 360 Liposuction- 80.000 TL dedi
Merhaba , hangi doktora ve toplam bütçe ne ödediniz bende anne doğum estetiği istiyorym . Korkuyorymda merakta ediyorum . Karin bel ve basen istiyorym bendeMerhabalar, benim üçgün önce lipo oldum karın, bel ve basen çevresinden. Direnler dün çıktı, bugün de ilk duşumu aldım. Sormak istedikleriniz olursa özelden yazabilirsiniz
geçmiş olsun. Vases liposaction sonuçtan memnun musunuz?Mahmut nuri karatoprak meme revizyon ve 360 vaser lipo yaptırdım 3 haziranda Silikon mentor marka tekrar dikleştirme be küçük silikona 77.000₺ + 121.000₺ lipoya verdim.
Bu masaji nerde yaptiriyorsunuz hastanede yapıyorlar miÖdemlerin atılması için şart aslında. Ödemler atılırken dalga dalga görüntünün olmasını engellemek için bastırarak yapmak gerekiyor ve ilk zamanlarda siz bunu yapamazsınız hatta yakınınıza da yaptırmazsınız çünkü bayağı bir ağrı oluyor. Benim masajım 5 seans her seans 45 dakika olacak şekildeydi ve ödemler yarı yarıya indi o sırada da su atabilmek için diyetisyenim ona göre program hazırladı ve o kadar uğraşmama rağmen hala alt göbeğim ödemli ve hissizlik var
Doktorumun önerdiği bir hemşireye yaptırdım eve gelip kendi yapıyordu lenf masajı diye geçiyor sanırımBu masaji nerde yaptiriyorsunuz hastanede yapıyorlar mi