360 liposuction güncel fiyatlar-25 Mart 2024

Çok geçmiş olsun karın germe amaliyati olmak istiyorum iylesme süreci çok uzun sürüyor diye korkuyorum 63 kiloyum 3 çocuk doğurdum gobeyimde çok kötü sarkmalar oluştu tavsiye eder misiniz bu amaliyati şimdiden tesekur ederim.

bende orkun hocaya yaptırdım :) mayıs 20 de memnun kaldım

Mahmut nuri karatoprak meme revizyon ve 360 vaser lipo yaptırdım 3 haziranda Silikon mentor marka tekrar dikleştirme be küçük silikona 77.000₺ + 121.000₺ lipoya verdim.

Merhabalar, benim üçgün önce lipo oldum karın, bel ve basen çevresinden. Direnler dün çıktı, bugün de ilk duşumu aldım. Sormak istedikleriniz olursa özelden yazabilirsiniz
Merhaba, ağrıların nasıl? Ben de 3 gün önce oldum 1 aya tamamen iyileşirim sanıyordum ama herkes dalgalanma ödem uzun sürüyor demiş masaja başladınız mı?

Merhabalar, benim üçgün önce lipo oldum karın, bel ve basen çevresinden. Direnler dün çıktı, bugün de ilk duşumu aldım. Sormak istedikleriniz olursa özelden yazabilirsiniz
Aynı tarihte aynı ameliyatı olmuşuz şekillenmeye başladınız mı acaba? Ben şekillenmeye başlamadım göbeğimde inmedi. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz? Lenf drenaj masajı yaptırıyor musunuz acaba?

çevre hastahanesindeki liposakşın fiyatını neye görealdınız acaba? ben daha yeni doktor ali can oktaydan fiyat aldım üst vücut komple liposakşın 8-9 kilo yağ alıncak bana 95 bin fiyat verdiler...

Ameliyattan 3 gün sonra masaja başladık toplamda 5 seans masaj yaptırdım bayağı bir etkisi oldu ama masajı yaptıran hemşire daha erken başlasaydım daha iyi olacağını söyledi. Dynavitin bromelain’ini kullanıyorum bir de bol bol su içmeye çalışıyorum ama ben çok yavaş ödem atıyorum göbek deliğimin üstü daha yeni normale döndü göbeğim ve belim davul gibi hala. Bayram sonrası g5 masajı yaptırabilirsiniz dedi ama evde kullanabileceğim bir masaj aleti sorucam bakalım bi şey önerirse burdan yazarım da

Merhaba, ağrıların nasıl? Ben de 3 gün önce oldum 1 aya tamamen iyileşirim sanıyordum ama herkes dalgalanma ödem uzun sürüyor demiş masaja başladınız mı?
Benim ağrılarım nerdeyse hiç olmadı sabah uyandığımda oluyordu yataktan kalkarken ama hareket etmeye başladıkça rahatlıyodum. En büyük ağrı masajda oluyor bu arada 45dk geçmiyordu bir türlü ama dalgalanmalara etkisi bayağı iyi oldu, fakat o masajı ben kendime yapamazdım tanıdığım birine de yaptırmazdım o kadar ağrıyor ki ama elin yabancısı yapınca gıkı çıkmıyo insanın. Bu yüzden tavsiyem masaj yaptırmadıysanız yaptırın bana doktorum tavsiye etmişti iyi ki de söylemiş diyorum. 5 seanstan sonra istersen ara ver 1 ay kontrolünde bi bakalım masaja ihtiyaç olur mu tekrar konuşuruz demişti doktor. Hemşire de g5 önerdi

Şimdi gördüm ben bu cevabınızı gözümden kaçmış. 8 seans yaptırdım 12 seansa tamamlıycam bugün doktoruma fotoğraf attım yarın 1 ayım doluyor korselerimi çıkartabiliceğimi söyledi. Hiç ağrım sızım yok ama göbeğime dokunduğumda karıncalanma hissi devam ediyor hala sizin karnınız oturdu mu? Netten 1 ay sonra ki halini arıyorum yok bulamıyorum. İyi durumda mıyım kötü müyüm bilmiyorum Bir birimize karnımızın fotoğrafını atsak olur mu?

Alt karnım ve belim hala ödemli benim bir de bu hafta az su içtim daha da şiştim ama atabiliriz fotoğraf

Merhabalar. Bu mesajı yaptırmak şart mı

Merhabalar. Bu mesajı yaptırmak şart mı
Ödemlerin atılması için şart aslında. Ödemler atılırken dalga dalga görüntünün olmasını engellemek için bastırarak yapmak gerekiyor ve ilk zamanlarda siz bunu yapamazsınız hatta yakınınıza da yaptırmazsınız çünkü bayağı bir ağrı oluyor. Benim masajım 5 seans her seans 45 dakika olacak şekildeydi ve ödemler yarı yarıya indi o sırada da su atabilmek için diyetisyenim ona göre program hazırladı ve o kadar uğraşmama rağmen hala alt göbeğim ödemli ve hissizlik var

Çok teşekkürler cevap için. Çok çok geçmiö olsun en önemli zor kısımları atlatmışsınız inşallah istediğiniz gibi olur en kısa zamanda

sante plus için şikayet var sitesini okuyun derim

Merhaba , hangi doktora ve toplam bütçe ne ödediniz bende anne doğum estetiği istiyorym . Korkuyorymda merakta ediyorum . Karin bel ve basen istiyorym bende

Bu masaji nerde yaptiriyorsunuz hastanede yapıyorlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…