- 30 Nisan 2022
- 3
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi Zaynannesi
Merhaba ben 35 bine oldum. Ve hayatimin en dogru karariydi sanirim her gun vucudum daha fazla is yapmama izin veriyor. Hizli degil yavas ve sakin ama temiz iyilesiyorÇok geçmiş olsun. 360 bodylift oldunuz sanırım anladığım kadarıyla değil mi? Fiyat ne kadar acaba? Ben onu merak ettim
Merhaba ben 35 bine oldum. Ve hayatimin en dogru karariydi sanirim her gun vucudum daha fazla is yapmama izin veriyor. Hizli degil yavas ve sakin ama temiz iyilesiyor
Lutfen dikkatli olun cevremde cok kotu sonuclar var. Vazgececektim tam ama doktoruma cok guveniyordum bu gun 11. Gunum bayram gezmesindeyim iyiyim yani düşünün. Ama dikkatli olunÇok sevindim böyle düşünmenize. Umarım ben de böyle düşünürüm. Pişman olmak istemiyorum
Lutfen dikkatli olun cevremde cok kotu sonuclar var. Vazgececektim tam ama doktoruma cok guveniyordum bu gun 11. Gunum bayram gezmesindeyim iyiyim yani düşünün. Ama dikkatli olun
Geçmiş olsun kim yaptı ameliyatınızı. 360 body lift çok zor gibi geliyor bana bravo vallaMerhaba arkadaslar konuyu acabilmek icin uyelik actim saka gibi. Tek cocugum var 5 yil sonra hamile kaldim ama karin icim genis diye tutunamadi yeni 5 aylik erken ölü dogum yaptim 4 ay sonra yani bu ay nisan 22 de annelik estetigi yaptirdim cok iyi bir doktora. Problemim yok sorunum yok. Kalkabiliyorum kocaaaaaman bir parca goturdu resmen cok basarili sislik ve odemler bile varken mukemmel duruyor o vucudu nasil bu hale getirdi sasirdim. Goguslerim cok buyuktu kucucuk oldu. Karin desen heryer kesildi omurga kisminda dikiş yok birtek ama deger diyorum. Ilk gunden itibaren ayaga kalktim yurudum. Bir sorunum yok.doktor dik yurume dikislerin açılır dedigi icin 20 gunden once dik yurunmuyormus bu gun 8. Gunum ve cok feci bel agrim var bazen ayakta duramiyorum ama sadece bel agrisindan. Benim korkum tekrar 2 yil sonra hamile kalmak istiyorum kalan varmi? Mecbur ameliyat oldum cunku bebek tutunamazmis ic kanamam oldu hamileyken. Bebek fikrini cikardim kafadan. Surecleriniz nasil gecti ne zaman ayaklandiniz. Korseyi zaten cok seviyorum. Cikarmakta istemiyorum cunku aliskinim.tek derdim bir an once dik yurumek ayakta durmak. Dun yani 7. Gunumde kontrolum vardi goguslerim sis su anda odemli hic bir sorun cikmadi kontrolumde. Litfen operasyon geciren sureci nasil gecirdigini yazabilirmisimdiden cok tesekkur ederim
Hangi doktora oldunuz sadece karın ve göğüs mü oldunuz.bende annelik estetiği düşünüyorum.ama ne yapılmadı gerektiğine doktor karar veriyormuş.ne olur daha detaylı anlatır mısınız öncesi sonrası resimleriniz var mı?Merhaba ben 35 bine oldum. Ve hayatimin en dogru karariydi sanirim her gun vucudum daha fazla is yapmama izin veriyor. Hizli degil yavas ve sakin ama temiz iyilesiyor
Doktor kimdi?Merhaba ben 35 bine oldum. Ve hayatimin en dogru karariydi sanirim her gun vucudum daha fazla is yapmama izin veriyor. Hizli degil yavas ve sakin ama temiz iyilesiyor
Geçmiş olsun hangi şehirde oldunuz özel mı devlet miMerhaba ben 35 bine oldum. Ve hayatimin en dogru karariydi sanirim her gun vucudum daha fazla is yapmama izin veriyor. Hizli degil yavas ve sakin ama temiz iyilesiyor
Cok gecmis olsun umarim daha iyisinizdr suan anladigima gore doktorunuzdan memnunsunuz ozelden paylasabilirmsnz rica etsem bende karin germe dusunuyorumLutfen dikkatli olun cevremde cok kotu sonuclar var. Vazgececektim tam ama doktoruma cok guveniyordum bu gun 11. Gunum bayram gezmesindeyim iyiyim yani düşünün. Ama dikkatli olun
Geçmiş olsun dr seçmek karar vermek ve de güvenmek zor bir süreç Dr unuzun kim olduğunu yazabilirseniz çok geçmiş olsunLutfen dikkatli olun cevremde cok kotu sonuclar var. Vazgececektim tam ama doktoruma cok guveniyordum bu gun 11. Gunum bayram gezmesindeyim iyiyim yani düşünün. Ama dikkatli olun
geçmiş olsun hangi doktora ameliyat oluruz lütfenMerhaba arkadaslar konuyu acabilmek icin uyelik actim saka gibi. Tek cocugum var 5 yil sonra hamile kaldim ama karin icim genis diye tutunamadi yeni 5 aylik erken ölü dogum yaptim 4 ay sonra yani bu ay nisan 22 de annelik estetigi yaptirdim cok iyi bir doktora. Problemim yok sorunum yok. Kalkabiliyorum kocaaaaaman bir parca goturdu resmen cok basarili sislik ve odemler bile varken mukemmel duruyor o vucudu nasil bu hale getirdi sasirdim. Goguslerim cok buyuktu kucucuk oldu. Karin desen heryer kesildi omurga kisminda dikiş yok birtek ama deger diyorum. Ilk gunden itibaren ayaga kalktim yurudum. Bir sorunum yok.doktor dik yurume dikislerin açılır dedigi icin 20 gunden once dik yurunmuyormus bu gun 8. Gunum ve cok feci bel agrim var bazen ayakta duramiyorum ama sadece bel agrisindan. Benim korkum tekrar 2 yil sonra hamile kalmak istiyorum kalan varmi? Mecbur ameliyat oldum cunku bebek tutunamazmis ic kanamam oldu hamileyken. Bebek fikrini cikardim kafadan. Surecleriniz nasil gecti ne zaman ayaklandiniz. Korseyi zaten cok seviyorum. Cikarmakta istemiyorum cunku aliskinim.tek derdim bir an once dik yurumek ayakta durmak. Dun yani 7. Gunumde kontrolum vardi goguslerim sis su anda odemli hic bir sorun cikmadi kontrolumde. Litfen operasyon geciren sureci nasil gecirdigini yazabilirmisimdiden cok tesekkur ederim