• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 yaşımdayım 2. çocuk istiyorum

laylaylay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
148
13
98
İzmir
merhaba arkadaşlar. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. 36 yaşındayım. 12 yaşında bir oğlum var. Şu sıralar 2. çocuk istiyoruz, 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum. Eşim ilk çocuğumuzdan sonra ateşli şekilde su çiçeği geçirmişti. Aklıma kötü şeyler geliyor. Hamile kalamamamda bu bir neden olabilir mi sizce?

merhaba lay lay bende 39 yasındayım ve 2.cocuk istıyorum benim bir kızım var 11 yasında o benden daha çok delirşyorallah önce hiç olmayanlara sonrada bize nasip etsin yarın dr a gidicem kistim vardı bakalım yok olmusmu intten arastırdınmı bu konuyu dr ikinizede tahlil ister herhalde her seyın yolunda olup olmadıgına bakmak için birde yumurtlama günlerini hesapla arkadasım o günlere dikkat et en kısa zamanda bebis gelir umarım

slm ayna mesajını alınca çok sevindim. Evet internetten araştırdım, pek birşey bulamadım.Bu ay tekrar denemek istiyorum. Olmazsa mart ayında dr.

36 yaşındayım,2. kez ikizlere hamileyim..Mikroenjeksiyon yöntemi ile..ılk bebeklerimi geçtiğimiz şubat ayında rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali ile zamansız doğumla kaybettim..Henüz 2 senelik evliyim..

Mart ayında giderim.Sanada geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda şirin bir oğlun olur.görüşmek üzere.:emir_bebek:

Back