36 haftada doğum yapanlar ve doğum başladığında ki belirtiler hakkında bilgi lütfen

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
34
bu gece itibariyle 36 haftaya giricem etrafımdan hep doğumun yaklaşınca uyku bastırır bulantı olur ağrın olur gibi sancı dışında belirtiler duyuyorum şuan bütün vücudum kaslarım üşütmüşüm gibi ağrıyo hani bi spor yapınca vücutta ağrı olur ya onun gibi karnımda bi ağrı değilde acı var ve inanılmaz bi uyku isteği bi bardak kaldırıcak halim yok doğum yaklaşıyo olabilir mi

bu gece itibariyle 36 haftaya giricem etrafımdan hep doğumun yaklaşınca uyku bastırır bulantı olur ağrın olur gibi sancı dışında belirtiler duyuyorum şuan bütün vücudum kaslarım üşütmüşüm gibi ağrıyo hani bi spor yapınca vücutta ağrı olur ya onun gibi karnımda bi ağrı değilde acı var ve inanılmaz bi uyku isteği bi bardak kaldırıcak halim yok doğum yaklaşıyo olabilir mi
37 haftada dogum erken sayilmiyor yani evet yaklasmis olabilir,,ilk dogumum tam 37 haftada oldu ama oncesinde oyle seyler yasamadim hatta dogum sancilarini bile gececek sandim anlamadim dogum sancisi oldugunu cunku suyumda gelmedi ,,,herkesin durumu farkli olur lakin dogum basliyorsa sanci kan gorme veya suyun gelmesi olurda bunlarin siralamasi degisebilir kan gelirse veya suyun gelirse zaten anlanama sansin yokta sanci azar azar baslayip duzenli araliklarla artarak devam ediyorsa dogum sancisi oluyor ,,,,Allah kolaylik versin ,,,farkli bir tecrubem olmadi iki dogumdada bu kadari oldu ama hamilelikte uyku hali ve halsizlik normal zaten o belirti olurmu bilemrm

Back