36. Hafta Kızlar bu nişan mi bakabilir misiniz?( FOTOĞRAFLI MİDESİ BULANANLAR BAKMASIN)

Minikkedi00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
152
28
Merhaba kızlar birkaç gündür minik minik kalıntı şeklinde sümüksü yapılar geliyordu zaten bugunde baktığımda bu şekilde bir sümüksü yapı gördüm Nisan oldugundan şüphelenmeye başladım anlayanlar yorum yapabilir mi bu bir nişan mi? Şuan 36+0 dayim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar birkaç gündür minik minik kalıntı şeklinde sümüksü yapılar geliyordu zaten bugunde baktığımda bu şekilde bir sümüksü yapı gördüm Nisan oldugundan şüphelenmeye başladım anlayanlar yorum yapabilir mi bu bir nişan mi? Şuan 36+0 dayimEki Görüntüle 3526553
Bu nişan değil nişanın rengi hafif kan gibi oluyor benim bildiğim. Normal Bi akıntıya da benzemiyor doğumun da yakın bence Bi doktora git her ihtimale karşı

Bu nişan değil nişanın rengi hafif kan gibi oluyor benim bildiğim. Normal Bi akıntıya da benzemiyor doğumun da yakın bence Bi doktora git her ihtimale karşı
Teşekkürler Bende o şekilde düşünüyordum ama normal gelmediği için direk buraya attım başka yorumda bulunabilecek biri var mı ?

Güzel kardeşim bak, sen istediğin kadar uyar bunu yine de buraya atamazsın. Bakmadan cevap yazıyorum resmen sırf bilgilen diye çünkü yasak. Midesi bulanan bakmasın dedim ben diyerekte sıyrılamazsınız çünkü tekrar ediyorum yasak. Cesaretiniz varsa bu şeyi alıp doktora götürebilirsiniz.

(Copy Paste bir mesajdır artık bu şekilde açılan her konuya fark edilmesi dahilinde itinayla yazılacaktır.)

X