- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
- Konu Sahibi Sakura1011
kizlar 36 gunluk bebegimin yuzu kirmiziya donuk elleri beyaz yuz rengi hep boyle mi kalir ne zaman vucudun rengi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca bebek kendini toparlar bekleyin3 ayına girsin ozaman herşey yoluna girer. Benim oglum 8 aylık oldu daha yeni t'en rengi yerine oturmaya başladı,onceden tam esmermi deilmi belli deildi ama suanda belli oluyo esmer bi cocuk oldugukizlar 36 gunluk bebegimin yuzu kirmiziya donuk elleri beyaz yuz rengi hep boyle mi kalir ne zaman vucudun rengi gelir
kircal damar degil kirmiziya donuk yuzuAlerjik bı durumu yoksa geçer, kılcal damarları mi belirgin yoksa renk al al mi, kılcal damarsa büyüdükçe geciyor ense ve göz çevresinde vardı benim oğlumun iki yaşında şimdi hiç izi bile yok ne zman kaybolup gitti anlamadım bile
Anladim tesekkur ederimAnca bebek kendini toparlar bekleyin3 ayına girsin ozaman herşey yoluna girer. Benim oglum 8 aylık oldu daha yeni t'en rengi yerine oturmaya başladı,onceden tam esmermi deilmi belli deildi ama suanda belli oluyo esmer bi cocuk oldugu
yarim atsam sizeYanağını çekip atsanız görsek
simdi uyudu bebegimYanağını çekip atsanız görsek
Tamam hani belki fikrimiz olur böyle tam anlaşılmıyor nasıl olduğusimdi uyudu bebegim
insallah benim bebegimde oyke olurZamanla geçer henüz cildi çok taze. Benim oğlumda kırmızıydı 40ı çıktıktan sonra yavaş yavaş gitti kırmızılığı. Pamuk gibi bembeyaz oldu teni.