• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 bedene uygun 1 veya 2 defa kullanılmış kıyafetlerimi satıyorum....

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
merhaba arkadaşlar malum bilenler bilir 2011 senesinden bu yana tedavi gördüğüm için aşırı bir kilo almam söz konusu ozamanlarda aldığım 1-2 defa veya hiç hiç giyemediğim kıyafetlerimi satıyorum ilgilenenler olursa fiyattada yardımcı olurum....şimdilik bir iki ürün ekliyecem devamı ileride gelecek...

eşimle birlikte aldığımız kaşe mont ihtiyacım olmadığı için eskimesin diye 1 veya 2 kere kışın düğüne giderken giymiştim dışarıda günlük olarak hiç kullanmadım.şuan göbeğimden dolayı kapanmıyor...ince belli bayanlara duyurulur....kemer sevmediğim için kemerini çıkarmıştım ama bulamadım bu şekilde kabulünüzse almak istediğinizi belirtirseniz sevinirim.ama belden oturtmalı olduğu için kemere pekte gerek yok...

100 tlye almıştı eşim 50 tlye satıyorum... 1 beden olarak geçiyor...
$IMG_0950.jpg

2011 yılbaşında giymek için aldığım yarasa kollu kazak 1 kere dışarı çıkarken giydim. 25 tlye almıştım 5 tlye satıyorum...
s beden
$IMG_0951.jpg

iyi yapmışsın canım çok şık duruyor ikisi de yeni resimler de ekleyeceksin değil mi burda da takıpçinim artık :34:

kot etek 36 bedene uygun kemer canavarı ben yine kemerini bulamadım isteyen kendi bir kemer uydurabilir diye düşünüyorum
fiyatı 5 tl
$IMG_0970.jpg

yeşil gömlek s beden 5 tl aynı modelin kırmızısıda var onuda anne evimden getirip fotosunu çekicem...
$IMG_0972.jpg

yeşil bebe yaka buluz 15 tl s beden
$IMG_0967.jpg

matmazelden 100 tlye aldığım elbise bir kere arkadaşımın düğününde giydim
25 tl s beden
$IMG_0968.jpg

deri iş ten 150 tlye aldığım ayakkabı 4-5 kere giyildi
50 tl 36 numara
$IMG_0961.jpg$IMG_0962.jpg

betadan aldığım ayakkabı hiç giyilmedi 38 numara büyük geldiği için iade etme şansımda hiç olmadı sıfır yani...
100 tl 38 numara
$IMG_0963.jpg$IMG_0964.jpg$IMG_0965.jpg$IMG_0966.jpg

Son düzenleme:
günaydın bayanlar hayırlı cumalar... kıyafetlere pek rabet olmamış:31:istediğiniz olursa fiyatlarda indirim yapabilirim...

hediye gelen 1 beden elbise sadece denemek için giydim benim üst tarafım zayıf olduğu için pek güzel durmadı fiyatı 25 tl ama ben 5 tlye satıyorum..

$IMG_0969.jpg

Back