36 Beden Kıyafetler!!! :)

yedinokta3

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
16
2
8
34
Ankara
Elbiseler sırt dekolteli hiç kullanılmadı.
Kot tulum ise 2 kez giyildi.
Hepsi 36beden 20şer TL
İstediğiniz herhangi 3tanesi toplam 50TL

Tam bel kemerinin bittiği pantolon ceplerinin başladığı yerden itibaren 95 cm :)

şuan mezuram yok,yani jean olarak 30-32-34 olarak söylersen sevinirim canım boyum 1.68 ama üst bedenim kısa alt bedenim ,yani bacak boyum uzun jean 32 bazen 33 beden arası bacak boyum,o açıdan sordum

düzeltme /ekleme; bu arada takas düşünüyormusun ?

Son düzenleme:

Tamamdır şimdi daha iyi anladım tulumun etiketinde bel olarak 28 yazıyor ama ben pantolonda 27 giydiğim halde 28 almıştım tam oldu. Bacak boyu hakkında bir şey yazmıyor ama sizin için iç bacak boyunu ölçerek beden tablosundan baktım 34 bedene denk geliyomuş zaten platform topukla kullanıyordum.
Takas malesef düşünmüyorum :///

Reactions: Nil

canım zahmet veriyorum sana ama son olarak bel ve kalça ölçülerini de yazarsan sevinirim ölçülerimi biliyorum karşılaştırırım verdiğin ölçüler ile 27-29 arası kullanıyorum jeanlerde kalıba göre değişiyor malum

Yanıltmak istemem ama benim ölçtüğüme göre bel 27 kalça 28 çıkıyor. Tulumun üzerinde ise sadece 28 beden olduğu yazıyor. Bu arada likralı bir kumaşı var. Ne zahmeti aklınıza takılan başka bir şey olursa sorabilirsiniz :) üstümde duruşu ise şöyle:

hemen hemen aynı kilodayız muhtemelen olacaktır... bu arada sana çok yakışmış tulum ,eğer hala kararlıysan almak istiyorum,nasıl yapıcaz ödemeyi? ben pazar günü izmir e evime geçicem, haftaya gönderebilir misin bana,salı -çarşamba gibi..zahmetin için ayrıca tşkler

Teşekkür ederim tabiki gönderebilirim, ödemeyi ise Pazartesi hesabıma yatırabilirsiniz ya da PTT kargo kapıda ödeme diye bir şey varmış ama daha önce hiç yapmadığım için prosedürü bilmiyorum. Özel mesaj gönderemiyorum, krtsgzm@gmail.comdan ulaşabilirsiniz bana. Rica ederim ne demek :)

peki tamam canım anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…