36 ay

P

PELUŞ 35

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi PELUŞ 35
evet arkadaşlar tam 36 ay bugünü bekledim hayatım boyunca ağlamadığım kadar ağladım,hayal kurdum,hayal kırıklılığı yaşadım kimselere anlatamadım neler hissettiğimi arkadaşlarımın doğumuna gitttim hiç yalvarmadığım kadar yalvardım Allaha bana da göster diye.test günü hiç atmadığı kadar hızlı attı kalbim pozitifi alınca bile doyasıya sevinemedim ya ters birşey olursa diye.bugün hastaneye gittik keseyi görmeye gördükte hayatımda gördüğüm en güzel şeydi.peki geçti mi korkularım ne gezer şimdide kalp atışları için bize verilen 16 mayısı bekliyorum.şimdi sevinçlimiyim yoksa streslimiyim bilmiyorum aklım dur bakalım önce kalp atışlarını duy öyle sevin diyor kalbimse sen bu günü 3 sene 36 ay 1095 gün bekledin diyor sevin ara bütün tanıdıklarını ver müjdeyi.ama ya atmazsa bebişimin kalbi hayır bunu düşünmek istemiyorum Allahım sana yalvarırım benim çilem dolmuş olsun bundan sonra doya doya yaşayayım anneliği:nazar:

• Konu Sahibi PELUŞ 35
a.s.hepsini yaşayacaksın oğluşunu askere bile yollayacaksın şimdi onu düşündüm hatta oğlun olacak diyorum sana güzel düşün boşver zamanın tadını çıkar hamişsin bebğin olacak canın bişeyler çekecek vs çünkü bu gün senin günün:dance::nazar::enbuyukkk:

• Konu Sahibi PELUŞ 35
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi PELUŞ 35
seni anlıyorum arkadaşım. benim daha bebeğim bile yokken sadece düşüncede aynı tedirginliği yaşıyorum. bi tanıdığım gebelik saklanmaya gelmez olunca mutlaka paylaş demişti. dua et, bende şimdi ediyorum senin için. herşey güzel, evladın sağlıklı ve hayırlı olsun inşaallah.

• Konu Sahibi PELUŞ 35
canlarım benim güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır Allah dan dilerimki en ama en yakın zamand sizde meleklerinize kavuşursunuz benim için burası adeta bağımlılık oldu sabah ilk buraya bakıyorum en zorlu dönemlerimi sizlerle paylaşımlarımla atlattım şimdi beraber yürümeye devam bu yolda.a.s.

• Konu Sahibi PELUŞ 35
sevgili peluş35... canım öncelikle hamişliği kutlarım. rabbim kucağına da almayı nasip etsin...
the secret (sır) diye bi kitap okuyorum. dünyada satış rekorları kıran bi kitap. benzer bi formdan bizim durumumuzda olan bi bayan tavsiye etmişti. (ben de sizlere tavsiye ederim.)
bu kitapta .. düşünceleriniz evrene yansıdığında çekim gücü o düşünceleri size yaşatır diyo. . yani ne düşünürseniz onu yaşarsınız diyo...o yüzden bu kitaba göre pozitif düşün. kalp atışlarını duyduğunda yaşayacağın mutluluğu düşün ve hayal et.. ve şu an hamiş haberini almış olmana şükret.. lütfen negatif şeyleri sil kafandan... bu anın tadını çıkar...sevgilerle...

• Konu Sahibi PELUŞ 35
PELUŞ canım gözün aydın olsun.
Sakın böyle şeyleri düşünme inan herşey öyle güzel gelişiyor ki.Bunları düşünme bile.İnşallah kucağına da alırsın canım.

Darısı tüm isteyenlere olsun.

• Konu Sahibi PELUŞ 35
kutluyorum arkadaşım.bak ne güzel 36.ayında rabbim sana hediyesini vermiş.keseyide görmüşsün.maşallah her şey yolunda gidiyor.inşallah bebişini emzirdiğin,sevip okşadığın,sana annecim dediği güzel günleri de görürsün.hamile olarak duaların kabul olurya bizede dua et arkadaşım.bizim de yüzümüzü güldürsün rabbim.
bu arada sen hangi yöntemle hamile kaldın canım yoksa doğal yoldan mı oldu

• Konu Sahibi PELUŞ 35
canım inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın,sonraki aylarda kendini görürsün ve en sonunda da sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bebişin ve sen allaha emanet olun canım.

Peluş gözün aydın.Olumsuz düşünme sakın ve herşeyi zamanında yaşa.Şimdilik herşey yolunda bırak kendini mutlu ol lütfen.bunu çoktan haketmişsin.

kutluyorum arkadaşım.bak ne güzel 36.ayında rabbim sana hediyesini vermiş.keseyide görmüşsün.maşallah her şey yolunda gidiyor.inşallah bebişini emzirdiğin,sevip okşadığın,sana annecim dediği güzel günleri de görürsün.hamile olarak duaların kabul olurya bizede dua et arkadaşım.bizim de yüzümüzü güldürsün rabbim.
bu arada sen hangi yöntemle hamile kaldın canım yoksa doğal yoldan mı oldu

aa etmezmiyim hergün Allahım senin mucizen tükenmez hepimize yaşat bu duyguyu diye.malesef canım doğal yol işe yaramıyor bizde.zaten doğal yolda mazide kaldııııı biliyorsun 8.haftanın sonuna kadar yasak bize çocuğumu buldum derken kocayı kaptırcaz galiba .bugün hastanede ne kadar hemşire varsa hepsini süzdü eşşşek kafalı:eek:klava::enbuyukkk::enbuyukkk:unuttum tüp bebek ikici deneme canım

aman ha.kocan sana lazım.zaten onun gözü bakıyo gibidir.aslında bakmıyodur.aklı fikri bebişinizdedir.hiç meraklanma annesi.mutlu yuvanız daim olsun ,bebişinizle taçlansın inşallah

pelüşcüm canım yeni gördüm sayfanı çok sevindim güzelim hiç merak etme her şey yolunda kalp atışlarınıda duyacak ,doğumunu görecek elinden tutup okula götüreceksin daha neler neler Allah analı babalı vede sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.Hani demişsinya 36 ay ben dokuz senedir aynı hisleri yaşıyorum 9 senede kaç ay kaç gün var şuan hesap bile edemiyorum ve daha ne kadar zaman geçecek onuda bilmiyorum.Neyse canım mutlu ol senin için her şey yolunda gidecek dualarımız seninle

gözün aydın canım allahım mutluluğunu daim etsin... seni o kadar iyi anlıyorum ki ama inan endişeler hiç bitmiyor çünkü biz bebişlerimizi öyle aman napim bakamam diye aldırdım diyen kadınlar kadar kolay elde edemedik bizim bebeklerimiz çok kıymetli allahım yavrucaklarımızı bize bağışlasın.

peluscum tebrık ederım Allah tamamına erdrsın ıns.

merak etme Allah ın izniyle herşey güzel olacak....hamişliğin tadını çıkar........Şeniz

Sevgili Peluş, seni cooooook tebrik ediyorum. Umarim cok sakin ve sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Kendine artık eziyet etme, bak göreceksin kalp atışı da olacak, tekmelerinide duyacaksın. iyi, pozitif düşün çünkü ben artık pozitif düşüncenin bu geçrdiğimiz tedavide herşeyden çok daha önemli olduğuna inanyorum. Hadi bakalım sen artık anne sayılırsın, tadını çıkar:)
Darısı bizlerin başına..tez vakitte inşallah!!!!

canım benim tebrikler.bak istediğin olmuş ne mutlu.bunun tadını çıkar şuan başka şeyleri dert etme

hepinize çok çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz size hayal etiğiniz herşeyin olması olarak dönsün.yücemcim o kadar eminim ki biz seninle kader arkadaşıyız ve herşeyimiz aynı olacak aynı zamanda alıcaz yavrularımızı kucağımıza :teytey:a.s.:nazar:

amin canım amin inşallah hadi bakalım canım kader arkadaşım dediğin gibi olur inşallah.Sende rahat ve huzurlu ol ben senin bebişinin kalp atışlarını duyacağından eminim sen de rahat ol.Bu arada tek kese mi gördün yoksa?

X