Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar nst'ye girdim sancım olduğunu söyledi doktorum ve 2 cm açıklık olduğunu söyledi. Sizce ne zaman doğum yaparım çok heyecanlıyım ilk gebeliğim
Arkadaşlar nst'ye girdim sancım olduğunu söyledi doktorum ve 2 cm açıklık olduğunu söyledi. Sizce ne zaman doğum yaparım çok heyecanlıyım ilk gebeliğim
Benim nst ye girdiğimde sancim yoktu ama 2 cm açılma vardı o gün gece doğumum oldu. Hazırlıklı olun Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın Allah'ım güç versin
Benim nst ye girdiğimde sancim yoktu ama 2 cm açılma vardı o gün gece doğumum oldu. Hazırlıklı olun Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın Allah'ım güç versin
Benim 41+4 de 2 cm açıkla başlamıştı doğum 6 saatin sonunda oğlumu kucağıma aldım doğru doktor ve ebe süreci hızlı ilerletiyor hepsinden duaciyim Sizde bir avazda sağ salim kucaginiza alın inşallah