Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 38 bedenim, basenlerim geniş. O yüzden bende kötü duruyor. Üst kısmının olacağına eminim ama alt kısmı eğer ince bir 38 değilseniz kötü durabilir, mesela pileleri açılabilir. Basenini ölçtiğümde 48 cm diyor.Gri elbise 38 bedene olur mu ki canim acaba![]()
Rica ederim:)Cook tesekkur ederim![]()
Güzel günlerde giyinirsiniz inşallah:)ürün geldi cok tesekkur ederım, hedıyenız ıcın ayrıca tesekkur ederım cok kıbarsınız:)
Tabi ki detaylı resimlerini paylaşayım sizinle özelden. Bütün resimler bilgisayarda olduğu için buradan daha kolay olur benim içinmerhabalar desenlı kanvans etek ıle yesıl ceketın fotosunu ıstesem watsap da olur