36-38 beden marka kıyafetler/39 numara ayakkabılar uygun fiyata:)

Merhabalar,
Beyaz şifon bluz, Haki Mango bluz, Beyaz Pamuklu Gömlek ve Siyah Elbise satılmıştır.
Bej Stradivarius bluz ve siyah çizmeler bir kullanıcı için ayırılmıştır. Diğerlerinin satışı devam etmekte:)

Son 2 ürünü daha ekliyorum. Bundan sonra small beden başka eşya kalmadı. Buyurun alışverişe:) Takasa da açığım.

beyaz şifon gömlek yeşil gömleğe bayıldım ikisi ne kadar olur bide beyaz şifon gömleğin kolunda bir karalık var herhangi bir hatası söküğü yıpranmasi gibi bişeyi yoksa bu ikisini ben de almak istiyorum dolabın harika bu arada:)

Merhaba, çok teşekkürler:) Pudra pembesi pantolonla birlikte fotoğrafladığım beyaz şifon bluz satıldı malesef. Onla birlikte Mangonun asker yeşili bluzu, siyah elbise ve Storm marka beyaz gömlek de satıldı.
Yeşil gömlek dediğiniz hangisi acaba? LCW'nin yeşil desenli bir tuniği var o olabilir mi?

benim istediklerim satılmış malesef (
yeni ürün eklediğinde haber verrsen daha hızlı davranmak istyorum,ilgine alakana ve uygun fiyatlara kendi adıma tesekkür eder, ii akşamlar dilerim :)

benim istediklerim satılmış malesef (
yeni ürün eklediğinde haber verrsen daha hızlı davranmak istyorum,ilgine alakana ve uygun fiyatlara kendi adıma tesekkür eder, ii akşamlar dilerim :)
ben teşekkür ederim, uzun bir süre 36-38 beden yeni ürün eklemeyeceğim, belki daha ileride. İyi akşamlar:)

...S/36 beden devam
[/ATTACH] (bej eteğin ortasında beyaz bir çizgi varmış gibi görünüyor ama ışıktan olmalı, öyle bir durumu yok:)

Hala satışta olan M/38 beden kıyafetler:
(beyaz triko bluz L yazıyor ama M uyumlu)

Son düzenleme:
40/42 beden kıyafetler....

38-39 numara ayakkabılar...
(yağmur çizmesi 39 numara. içi polarlı, 1 kere giyildi. 25 TL )(fiyat düştü!)

Dolabımda yer kaplamasınlar artık diye 35 TL üzeri alımlarda kargo bedava yaptım! 3. ve 4. sayfalara bir göz atın muhakkak:)

Çooook severek ve özel iş toplantılarında giydiğim elbisemin ne yazık ki artık bana olmadığını gördüğüm için satışa koymaya karar verdim. Çok beğenerek almıştım, umarım başka biri de çok beğenerek giyer. (deformasyon vb yoktur)

Arkadasımdan aldıgım ürünler gercekten cok şık dürüstlüğün ve yardımların için tesekkur ediyorum canım watshap tan tek tek ürünlerin ayrıntılı fotograflarını zaman ayırıp yolladın her seyden önce kargoyu hemen ve tertemiz yolladığın için sonsuz teşekkür ediyorum

çok teşekkür ederim, sizin gibi iyi bir insanla alışveriş yapmak güzeldi. iyi günlerde kullanırsınız umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…