36-38 beden marka kıyafetler/39 numara ayakkabılar uygun fiyata:)

iladre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
74
6
98
İstanbul
Merhaba,

Kadınlar Kulübü'ndeki bit pazarını yeni keşfettim. Bir süre yurtdışında yaşadığım için ikinci el alışverişi yapmaya çok alıştım, çok sevdim. Ben bedenime uygun ürünlerinize baka dururken, siz de buyurun benim ürünlerime bir göz atın. Pazarlık ve takasa açığım:)

Şimdilik resimleri elimde olanlar bunlar, yarın yenilerini yükleyeceğim inşallah, takipte kalın:)
Bu arada bu ürünlerden bazılarını başka bir sitede de koydum fakat site komisyon alıyor o komisyon çıkarılmış haliyle burda çok daha ucuza satıyorum.

Çok kısa vakitte fotoğrafını çekebildiğim yeni ürünler. Bütün eşyalarım hatasız, lekesiz ve çok düzgündür. Kısa zamanda kilo aldığım için giyemediğim giysiler çoğunluğu. 40-42 beden giysilerin devamı gelecek, takipte kalın:)

Eklentiler

• femina.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 97
40 beden ürünlerini bende bekliyorum. güzel kıyafetler ama küçükler bana =)

Bu mangoyu ben almak istiyorum

Etek ve bluzler. Her biri maksimum 6 TL. Bir tane de elbise mevcut. Lekesiz/Hatasız. Sadece tuniğin üst düğmesi kopmuş, zaten o düğmeyi hiç kapamadığım için farketmemişim.

Her bir ürünün detaylı fotoğraf ve ölçülerini istediğiniz takdirde özelden gönderebilirim. İyi akşamlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…