- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
-
- Konu Sahibi ikincielci
Canım bir tane koton pantolon var bilekte sıfır etiketi duruyor ama kot değil lacivert renkli kot gibi kumaşı. onu eklemedim bir iki tane de bluz tişört var kalmadı pek eklemediğimCanim ekleyeceklerin var mi
Canım yüksek bel kotun var mı?Canım bir tane koton pantolon var bilekte sıfır etiketi duruyor ama kot değil lacivert renkli kot gibi kumaşı. onu eklemedim bir iki tane de bluz tişört var kalmadı pek eklemediğim
Canım yüksek bel kotun var mı?
Tamam canım yüksek belse bakayım bi:) bedenimiz aynıydı sanırım boy farkıyla öndesin ama:))Canım yüksek gibi o bahsettiğim yeni aldım ama biraz kısa oldu bana. düşük bel değil yani dur bakayım ne yazıyor etiketinde
evet yüksek belmiş canım 28 beden koton markasıCanım yüksek bel kotun var mı?
Bakabilir miyim canım fotosu varsaevet yüksek belmiş canım 28 beden koton markası
Su incik boncuk satan yerler var ya yün falan, adini unuttum oralarda var. Toz kumas boyasi derseniz verirler. ben ton farki olmasin diye camasir makinesinde boyuyorum. 90 derecede calistirmak lazim o yuzden narin ya da cekecek giysileri denemeyin. Zaten boyanin arkasinda talimatlari yaziyor. Tek puf nokta boboyandiktan sonra makine sıkma yapmamali o zaman dalgali bir gorunum olur. Son olarak da boyandiktan sonra makineyi bos calistirmakta fayda var, icinde borularinda boya kalmış olabiliyor.İyi satışlar canım bir şey soracaktım pantolonunu kumaş boyasıyla nasıl boyadın tonunda farklılım oluyor mu boyayı nasıl temin ederiz
iyi satışlar cnm ben aradıklarımı yazdığım bir konu açtım gerçi sen s m beden giyiniyorsun ama belki elinde vardır
bu arada l beden kot eteğin ölçüleri yazıyor mu
ay canım çok teşekkür ederim ya aşkolsun ne şişkosu her kadın güzeldir :) O dediğin hırkanın birini annem beğendi istedi ona verdim giymezse sana haber verirm merak etme :) birkaç elbise bluz vardı annemin fotoğraflarını bulursam sana atarım biraz sonra bakıyorum şimdi :)sağol canım yaa keşke şişko olmasaydım ürünlerin çok güzel. iki tane pembe hırkan vardı gözüm kaldı onlarda ama bu yeni konunda kaldırmışsın onları sen de güzelsin tabii Allah gönlüne göre versin hayırlı satışlar
Koton pantolonu ayırır mısın. ..Görmek istiyorum. .etiketliyymiş hemCanım bir tane koton pantolon var bilekte sıfır etiketi duruyor ama kot değil lacivert renkli kot gibi kumaşı. onu eklemedim bir iki tane de bluz tişört var kalmadı pek eklemediğim