- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
- Konu Sahibi Malta_love
-
tarzını beğeniyorum senin. geçen hafta ekolden elbise aldım.altın sşyah.etiketi filan üzerinde. takaslık temiz elbisen varmı. eşim kısa diye izin vermedi giymeme. tüm moralim sıfır. elimde patladı.
Canım ya benim elbiseler hep kısadırBu arada canım sen fişi ile git istersen Ekol'e 1 ay içinde değiştirme yada iade alabilme hakkın var yasal..o şekilde değerlendirmeye bakarsın..
canım ben su urunleri beğendim ama satıldımı bilmiyorum bana fiyatlarını verirmisin lütfen
Eki Görüntüle 1140480 Eki Görüntüle 1140479 Eki Görüntüle 1140481 Eki Görüntüle 1140482 Eki Görüntüle 1140483 Eki Görüntüle 1140484
Anladim canim kot ihtiyacim yok da daha cok isyerinde giyebilecegim biseyler bakmaya calistim ama satilmis ne yaxikki
Eki Görüntüle 1140893 Eki Görüntüle 1140894 Eki Görüntüle 1140895 Eki Görüntüle 1140903
Canim kotlar kac beden
Bir de bende begendiklerinin ustune bunlar icin ne kadar istersin
Balım sen acil kilo verbu elbiseyide giyip ben Nikah'a geleyim. Hem elbiseyi 1 kez giymiş olurum hemde seni kudurturum biraz
Şaka 1 yana kuş tam 38 beden. Astarlı olduğundan esnemez.Muhteşem 1 duruşu vardır. Bende siyah çok var diye gözden çıkarıyom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hepsi birbirinden guzel.nesececegimi sasirdim.sen benden begendiklerini link at onlara denk gelecek sekilde takas bende seceyim bitanem yoksa hepsi cok guzel.buarada kalanlarin nrrde?
[/QUOTE]Canim deri ceket duruyormu bedeni nedir?
Kruvaze kapanan ceket.
[/QUOTE]Eskitme kisa kollu kot elbiseye bayilddim.bedeni bana olursa tabi kac bedendi.yesil merserize boyundan giyilen sala bayildim.
Eki Görüntüle 1112416
Eki Görüntüle 1112417
Eki Görüntüle 1112418
Bunu 1kaç ay önce butik tarzı 1 yerden aldım.Hiç giymedim.Hala taksitlerini ödüyomboyfriend tarzı 28 beden.
Eki Görüntüle 1112419
Burdan 28beden hic giymedigin boyfriend kotu cok begendim..............
........................
[/QUOTE]Canim deri ceket duruyormu bedeni nedir?
Kruvaze kapanan ceket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?