• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36-38-40 beden özel dikim gelinliğim 750 tl, tacı duvağı da hediye

ysfcgnnrl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
199
18
118
38
Yozgat
$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp
2011 eylül ayında giydiğim hatır minnet derken eskişehirde 1700 tl ye diktirdiğim gelinliğimi 750 tl ye satıyorum arkadaşlar.gelinliğin orijinali straplez olup(sonradan provada kol eklemeye karar verdim eşimin yoğun ısrarı üzerine ) öyle de kullanılabilir.sırtı britli olduğundan beden konusunda sıkıntı olmaz. ben tarlatanını bir numara büyük alsam da olacakmıs.sonradan farkettim:1: duvağı gelinliğin kendi etek ucu güpürüyle aynıdır.çooook severek giydim.sevecek de birine gitsin istiyorum.hadi bakalım....Bu arada bu gelinliğin neredeyse aynısı bana herşey yakışır programında yarıştı.ama ordaki yarışmacı 3500 tlye aldı gelinliği,bilginize..

İsteyen olursa şayet kendi kumasindan dikilen taki cantasini,çiçeğini ve 39 numara sadece düğünde giydigim gelin ayakkabimi da gönderebilirim.gelin ayakkabilarim vestiyeri süslemekle meşgul su anda.dün yazmayi unutmusum.

merhaba ;

nerede oturuyorsunuz acaba, deneme gibi bir şansım olabilir mi merak ettim de :) ben istanbulda, avrupa yakasındayım. eğer fiyatta da uzlaşabilirsek düşünebilirim :)

merhaba ;

nerede oturuyorsunuz acaba, deneme gibi bir şansım olabilir mi merak ettim de :) ben istanbulda, avrupa yakasındayım. eğer fiyatta da uzlaşabilirsek düşünebilirim :)

Merhaba.kaya18022005@hotmail.com mail adresim.bana telefonunuzu yazarsaniz daha rahat görüşürüz.buraya mail attiginizi yazin.ben size döneyim.yozgatta öğretmenim.ama deneme konusunu halledebiliriz konuşursak :-) orda akrabalar var, onlar araciligiyla size ulastirabilirim.

Merhaba. Ben ankarada oturuyorum cok begendim ama boyum 1 80 nasil olur bilemedim nasıl yapabiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Ben ankarada oturuyorum cok begendim ama boyum 1 80 nasil olur bilemedim nasıl yapabiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba.öncelikle gelinliği beğenmenize sevindim. kaya18022005@hotmail.com mail adresim.isterseniz buraya yazabilirsiniz.telefonla da görüsebiliriz eğer tel. No yazarsaniz. eminim soracak çok sorunuz vardir.bu arada ben 1.68 boyundayim.12- 13 cm civarinda topukluyla giydim gelinliği.uclari yerdeydi gelinliğin.eğer çok topuklu bir ayakkabı giymeyecekseniz çok rahat olur.

bu gelinlik tarlatansız kullanılabilir mi acaba ? gelinlik çok hoş ama ben etek kısmını hep düz ya da balık olarak düşünmüştüm:44:

bu gelinlik tarlatansız kullanılabilir mi acaba ? gelinlik çok hoş ama ben etek kısmını hep düz ya da balık olarak düşünmüştüm:44:

canım inan hiç düşünmedim.gelinliğim annemin evinde antalyada.bu hafta göndericekler.istersen tarlatansız halinin fotosunu atarım sana.

Back