sandaletinde topuksuz olması tercihim....gümüş rengi olabilir siyah yada beyazda olabilir aslında çok beğenirsem renklide olur:)) şıkır şıkır bişey lazım birde ucuz olması tabii:))
canım benim elimdeki ayakkabı bu çok minik bir topuğu var.abiye ayakkabı 1 kez düğünde giyebildim etki mağazasından 100 tl ye almıştım fiyatı 60 tl olarak
düşündüm ama pazarlık payı var eğer beğenirsen konuşalım 37 numara..benim ayağım 36,5 normalde.36 ya da olur buçuklu giyen ayaklarada
cnm çok güzelmiş ama uygun fiyatlı bişey arıyorum...ucuz ayakkabıların varsa bakarım ama
36 numara canım dolgu topuk 20ye veririm diğeri çok eski bir model antika değeri var mı bilmem ama 10 tl yeter onabir de kıyafetine uyar mı bilmiyorum ama bu var çok şeker taşlı minik topuklu 36.5 numara Eki Görüntüle 1096646 Eki Görüntüle 1096647 bu da 25 tl olur
sen ne kadar verebilirsin bu ayakkabıya maksimum
cnm 20 civarı düşünüyorum oda senin ayakkabına olmazzzz az olurr
eski olan çook yıpranmışmı peki?? aklımda cnm sendekileri beğendim...azcık düşüneyim seçenekler arttı çünküüü
ewet canım ya bu ayakkabıya kıyamıyorum hiç 1 kez 3-4 saat giydim bi sürüde para verdim ..bakarım ben tekrardan bendekilere.
Yarın detaylı fotoğraf çeker yollarım tatlım giyilebilir durumda kötü değil ama bakar karar verirsin..
ok cnmm........
bende bitane babet var kahverengi düz süet kenarları altın sarısı parlak geçiyo düşünür müsün böle bişey
tmm bekliyorum.....
bir de bu var canım rahat özel yapım bişey. bu da sana olur
tatlım bu abiye değilkiii ama:)
ewet bu abiye değil canım sen abiye altına giyceksen olmaz bu ewet. ama ilk gösterdiğim çok kaliteli bişey yani.20 verceğine biraz daha fazla verip kaliteli başka zamanda kullanabilceğin bişey tercih etmelisin bence
cnm bende 1 kere giymek için çok para vermek istemiyorum....
bekliyorum yenileri
tatlım bu abiye değilkiii ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?