güzelmişş ama büyük gelmesin...36 giymişliğim bile var:) bu ayakkabıların gerisine nerden bakılıyo kii:)) instagramda falanmı??
Actigim konularda var cnm ayakkabilarin devami,su anda evde degilim,dilersen topuk kisminin resmini de iletirim.buyuk olacagini sanmiyorum,ayaginin tabsn olcusunu ver istersen cnm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi olur cnm...beğendim ayakkabını ama siyah derimodlar varmışş onlara bayılldıımmm.....başka ekleyeceğn varmı?? birde istanbuldaysan ben mecidiyeköyde oturuyorum elden alma imkanım olurmu acaba dedim...
Ben halkalidayim cnm,yeni bebegim var o nedenle ben gelemem ama halkalida bir yerden teslim edebilir tabi.Eki Görüntüle 1095213 Eki Görüntüle 1095214
Alt kismi resimde kotu gibi gorunse de emin olabilirsin cnm sapasaglam ve de rahat.
Canım 36 numara 4 kez giydim
Ya Settar
Cnm aslinda gumus renkli bir tane daha var ayakkabim,ama hafif topugu var,acik ayakkabi ama o.yrn ayakkabi koyabilirim ablamdan,ama bu tarz var mi bilemiyorum.ozelden tel numarani yazarsan yarin whatsuptan foto gonderirim cnm.bnm acelem yok:) sorun yok o nedenle,tabi ki baska varsa beklemek istemen normal.
bu arada gümüş şart değil cnm...siyah daha iyi hatta...
aaa farketmedim onu...teşekkürler cnm ama abiye arıyorum....
Canım 36 numara 4 kez giydim
Ya Settar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711812 canım burda gümüş rengi babet var bir bak istersen.
Actigim konularda var cnm ayakkabilarin devami,su anda evde degilim,dilersen topuk kisminin resmini de iletirim.buyuk olacagini sanmiyorum,ayaginin tabsn olcusunu ver istersen cnm.
Canım böyle bir minik topuklu var vintage model 36 numara Eki Görüntüle 1096614
birde dolgu topuk düşünürsen bu model var Eki Görüntüle 1096615
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?