Doğuma hazırlanıyor vücut. Doğum başlasa böyle ponçik bir şekilde düşünmeye fırsat bulamazsın36+1 hamileyim dun geceden beri belim ve kasıklarım rahmim de tatli agrilar oldu regl donemimdeki gibi 1 2 haftadir alt karnim da ara ara agri oluyor ama geçiyor yalancı ağrılardir diye telaş etmedim bebek zaten nerdeyse karnimi yırtıp çıkacak gibi2 hafta önce doktor kontrolüm de kafasi asagida dönmüş dedi doktor acaba doğumum yaklaştımi ne yapmam gerek 31 mayista kontrolum var sizce kontrole kadar saglik ocagina gidip nst ye girmelimiyim tecrübeli olanlariniz görüş belirtebilirmi
Yürüyüş yapıyorum su da içiyorum cok zaten diyorum doğum başlasa boyle hafif olmazDoğuma hazırlanıyor vücut. Doğum başlasa böyle ponçik bir şekilde düşünmeye fırsat bulamazsınbebiş aşağı baskı yapacak rahim ağzı kısalacak , ağır ağır yumuşama olacak , vajina açılmaya başlayacak mesela benim 3 cm açılmış hiç anlamadım 7-8 sonrası Doğumu anlarsın olay orada başlıyor sancı manasında .. 9-10 olunca doğuyor bebiş zaten
Su ve nişan gelebilir deee gelmeyebilir deee bende gelmemişti.. doktor patlattı suyumu Doğum hızlansın diye mesela
Bol su iç çokça yürü, pilates yap
Benim yavru ceylan 41. Haftada doğduYürüyüş yapıyorum su da içiyorum cok zaten diyorum doğum başlasa boyle hafif olmaztelase vermiyorum sadece böyle velirtiler olduktan ne kadr zaman sonrasında dogum olmustu sizin 2 haftadr hafif agrilarim var benim
Bugün 40+0 oldum bende nst çektirdiğimde bir tane sancım çıktı sadece perşembe gününe kadar bekleyelim gelmezse kendisi suni sancı deneyelim dedi de doktor hiç açılmam vs yok sizin var mıydı açılmanız suni sancı aldığınız zaman ?Benim yavru ceylan 41. Haftada doğdu36 da erken gelecek dedi doktor şaşırttı bizi. Suni sancı ile zorla getirdik
Ben suni sancı için gün kararlaştırdığımızda çatalda ebe kontrol edince 3 cm açıklık vardı. Ama öncesinde hiç açıklık kontrolü yapmadı doktor çatı muayenesinden sonra...Bugün 40+0 oldum bende nst çektirdiğimde bir tane sancım çıktı sadece perşembe gününe kadar bekleyelim gelmezse kendisi suni sancı deneyelim dedi de doktor hiç açılmam vs yok sizin var mıydı açılmanız suni sancı aldığınız zaman ?
Maşallah 41 haftaBenim yavru ceylan 41. Haftada doğdu36 da erken gelecek dedi doktor şaşırttı bizi. Suni sancı ile zorla getirdik
Normal gelebilir deee gelmeyebilir de tamamen bebişin keyfine bağlıMaşallah 41 haftasuandan agrilarim olmasi normalmi sizce yani acaba doguma azmi kaldi 34 hafta iken kafasi asagidaydi dönmüştü coktan yani acaba her an gelebilrmi
Hayirlsiyla saglikla gelsindeNormal gelebilir deee gelmeyebilir de tamamen bebişin keyfine bağlı