+359 v3 +393 alan koduyla gelen numaralara dikkat !!!!

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
kızlar bugun hattıma +359 alan kodlu bı cagrı geldı acamadan kapandı.netten bı arastırıyım dedım nerenın kodu dıye ve bır suru yazı buldum kızlar megersem 359 ve 393 kodlarından gelen cagrıları eger cevaplarsak ya da gerı ararsak sanıyede ne kadar konturunuz varsa gıdıyomus ! bulgarıstanlı kadınlar mı ne cevaplıyolarmıs ve yardıma muhtac olduklarını mı ne anltıyolarmıs aglayıp zırlıyolarmıs sende konusurken tum kontorler hooooooop onlara. haberınız var mı bılmıyorum ama acmayın kızlar aklınızda bulunsun

doğrudur canım ben kendi adıma bilmiyodum saol uyardığın için

eşimin bi arkadaşını da öyle bi numaradan aramışlar. o saf da kontür yollamış, sonra o kadın bi daha açmamış telefonu :roflol: ay ne gülmüştük ya.

Banada gelmişti böyle bir çağrı...Cevap vermemiştim. Dolandırıcılık resmen..:olmaz::olmaz:

kızlar bugun hattıma +359 alan kodlu bı cagrı geldı acamadan kapandı.netten bı arastırıyım dedım nerenın kodu dıye ve bır suru yazı buldum kızlar megersem 359 ve 393 kodlarından gelen cagrıları eger cevaplarsak ya da gerı ararsak sanıyede ne kadar konturunuz varsa gıdıyomus ! bulgarıstanlı kadınlar mı ne cevaplıyolarmıs ve yardıma muhtac olduklarını mı ne anltıyolarmıs aglayıp zırlıyolarmıs sende konusurken tum kontorler hooooooop onlara. haberınız var mı bılmıyorum ama acmayın kızlar aklınızda bulunsun

anlamadım :bbo:

Neyse ki faturalı hat kullanıyoruz..
Ama ilginçmiş yani...

faturayıda kabartır bunnar
allahınc ezaları normal namuslu bı ıs bulsalarya ıslerı guclerı dolandırıcılık nefret edıyorum ınsanları dolandıranlardan.yalancılardan .buyuculerden ve hırsızlardan

eevt biliyordum bunu banda oldu 2 hafta önce cgr seklinde ama bi yerde okumustum
sanırım ordan aklıma geldi geri dönmedim bende

Hımm ,tşkler bilgilendirme için....
ınsanlar artık ne yapacaklarını şaşırdılar dolandırıcılığın her türlüsünü bulmuşlar:olmaz:

Back