Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız ? keyifler nasıl
terhis tarihleriniz belli oldu mubizim şafak aynı gidiyor 20 nisanmış biletinide ucuza kapattık bunun heyecanı bir hafta götürür bizi.bilet alınca sanki geliyomus gibi hissettim
![]()
ıyıym cnm sen naslsn ??
bızde gecen hafta aldık 19 nisan tarihimizzzzzzzzzzzzzzgorunmuyorsn cnm buaralar ?:26:
kızlarcan napıyosunuz bakalımm ecrinimm seni mi gördüm sanki ben? iş yerinden giriyorum alıntı yapamadım( nasılsın herşey yolunda mı?
napıyosunuz bakalımm özlem artık had safhaya ulaştı bende(
kızlar nasılsınız ? keyifler nasıl
terhis tarihleriniz belli oldu mubizim şafak aynı gidiyor 20 nisanmış biletinide ucuza kapattık bunun heyecanı bir hafta götürür bizi.bilet alınca sanki geliyomus gibi hissettim
![]()
böhöh en heyecanlı dönemlere girdik ya ama burası bi sakin olmus ya artık![]()
evet bundan sonra daha sık gircem inşallah işler biraz yoğun gidiyo akşamda yığılıp kalıyorum :18: hayırlı olsun canım.19 gece onikiden sonra mı cıkarıyolarmıs yoksa 18inde gece onikiden sonra mıya bizimki 19 gece cıkarırlar diyo ama sıkıntılı olabilir diye bi sonraki gün aldık.hemde açıköğretim sınavıda var 20 nisanda mecbur 21 ine kaldı trip yaptım ama sökmüyo girmesi lazımmıs sınava
sanki gecebilecek hiç çalışmadan
bi kalsın dırdırdır yicem başının etini
![]()
selam kızlar ne kadar sessiz kalmış burası böyle?? eskiden bi girerdim gözlerim yorulurdu geçmişi okumaktan şimdi 2 sf geçmiş ancakk hadi toplaşınnn geliiin yine eskisi gibi