• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

offf gizeem yaa kıbrıs ozellkle gırnede bu yorumları coook okudum ben kıskanc bırıyım yanımda bakıodu cocuklara orada kesn bakarlar :47::47:

inş cnm o gunlerde gelecek :49:

Begendigine sevndm tatlımmm rica ederim ne demek :16: 5 ay oldu bnde mezn olalı ıns buluruz :54:

Bende oyle bebegim 5 aydir issizim diplomali evhanimiyim :9:

valla gercekler bebeım yapcak bsy yok.sen bana sor ben soleyım.her yerını gezdım bu gıdısımde :1: bende cok kıskanırım.carsıya cıkınca allahtan cafe de oyun oynuo.bıde dıgerlerı gıbı sahılde kız kesen arkadaslaryla dolassa ozmn çıngar cıkardı.cafe oyun oynadıgı halde kızlar gelıp bırlkte oyun oynamak ıstıomus var mı boyle bı yer ya.cus dıyorum

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:30::30::30::30::30::30::47::47::47::47::47: Of yaa ben napıcaam 4 ay dusun dusun gecmez :47: hiç gidemıycemde napcam ben gizem ya

sevgılıne guvenıosan bıraz sıkcaksın dısını bsy olmaz .))nıe gıdemıosun??

ondan yana bi sıkıntım yok çook şükür ama ben kızlar baktımı ettımı dıe dogal olrk catlar ve kıskanırımm :47: zoor bişi... Ya şuanlık gitme dusuncem yok yani kıbrısa gtsem kalamam gunu bırlkte zor olur sankı bılmıorm tatlım :/ dha belırsz bı konu

anladım bebegım.1 gece kalablırsen 2 gun gormus olursun.yer problem deılde ızın almak falan lazım aıleden.ılerleyen zmnlarda bakarsın artık duruma gore. evet kıskanc olunca zor oluo bıraz.)) hele benımkı gıbı snır etmek ıcın anlatırsa bunları daha zor :D
ondan yana bi sıkıntım yok çook şükür ama ben kızlar baktımı ettımı dıe dogal olrk catlar ve kıskanırımm :47: zoor bişi... Ya şuanlık gitme dusuncem yok yani kıbrısa gtsem kalamam gunu bırlkte zor olur sankı bılmıorm tatlım :/ dha belırsz bı konu

kızlar 347. dönemlerin topiğinde gördüm liste yapılmış isim ve askerlerin nereye gittiği kısa uzun dönem olduğu bizde yapsak ya?:26:

Canım 347. Dönemlere bi teşekkür edelim bu fikir için şafakmatik fikri hem güzl oldu hmde kımın askerı nerede herkes daha rahat hatırlıycak sanada teşekkür ederizz cnm haberdar ettıgın ıcn:13::16:

:16::72:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::16:

:16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16:

:4::127::92:TAZE TEZKERECİYİZ ALDIM ASKERİMİ DİYEN ASKER YARENLERİ:4::127::92:

:21::32:GERİ SAYIM YAPIYORUZ MUTLULUGUMUZA SON 10 GÜN TEZKERECİ ASKER YARENLERİ:21::32:

:92:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:92:

qizem7 -> Şafak 39 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 69 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:52:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:52:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 150 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 150 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 150 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

Kubrah -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 150 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

:30::5:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:5::30:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:18::43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43::18:

Gokche8605

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , Allah nasip etsin hepmize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ:nazar::72::kkk::16:

hah tatlım bende akşam yazılanları okuyup sana özelden ekler misin beni diye mesaj atcaktım ama nereye ekliceksin bilmiorm die düşünürken sen beni yazmışsın kıyamam sana çok mutlu oldum beni de düşündüğüne :16:

kızlar kusuruma bakmayın o kadar yoğun zamanlar geçiriyorum ki iş yerinden ancak buraya girebiliyorum. işten çık kursa git boş wakitlerde ders çalış falan... hiç ilgilenemedim burasıyla ama sağolun siz o kdr güzel sahiplendiniz ki iyiki açmışım bu topiği:)

:16::72:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::16:

:16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16:

:4::127::92:TAZE TEZKERECİYİZ ALDIM ASKERİMİ DİYEN ASKER YARENLERİ:4::127::92:

:21::32:GERİ SAYIM YAPIYORUZ MUTLULUGUMUZA SON 10 GÜN TEZKERECİ ASKER YARENLERİ:21::32:

:92:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:92:

qizem7 -> Şafak 39 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 69 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:52:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:52:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 150 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 150 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 150 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

Kubrah -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 150 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

:30::5:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:5::30:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:18::43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43::18:

Gokche8605

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , Allah nasip etsin hepmize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ:nazar::72::kkk::16:

aşk olsun ya beni atlamışsınız :(

1. sen nereye gönderdin canım ? bide kaç günde gitti geç mi kaldım acaba göndersem yarın ? bide minicik not iliştiriyim içine parfümlü parfümlü :54:

canım ben ptt ile gönderdim izmirde yaşıyorum askerim denizlide 1 günde gitti yani pttye verdiğim günün ertesi sabah askerimin elinde olduu mektup yazdım ben 3 sayfa bide parfümümü sıktım askerimin çok hoşuna gittii denemelisin bence :16:

:16: :72: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::16:

:16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :16:

:64:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ :64:

:52:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :52:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

bonsai -> Şafak 151 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 151 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 151 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 151 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

:30: YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ :30:

:13: İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ :13:

canım beniiiimmm harika olmuş ellerine sağlıkk çok güzel olmuş :34::21: