355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

merve aramıza hoş geldin :) benim sevgilim gideli bugün 11. gün :) seninle aynıyız çok zor zamanlar geçirdiğini çok iyi biliyorum. Allah seninde onunda hepimizinde yardımcısı olsun inşalllah sevgililere tam destek full destek veriyoruz herşeyi altan alıyoruz seviyoruzzz :)))

valla sanki çok zaman olmuş gibi gelıyo ama topu topu 10 guncuk oldu ya :( amin canm inş ya onlar moralli olsunda biz üzülelim :(

gidebilirsen bu haftasonu git canım..Yemin töreninden usta birliğine mi gidicek ne yapıcak?duruma göre ayın 30unda git yine

istanbulda kız kardeşi var ev iznine çıkıcaklar bugün konuşuyum 30 unda birlikte olursa eğer ben yine gidicem ama muhtemelen kız kardeşine ev iznine giderler... bişeyler ayarlamaya çalışcam bu hafta sonu mümkün değil işer yoğun ameliyatlar çok :( hafta sonu evde olabilmek bile hayal gibiii

sevgilim aradı iyiymiş çok şükür :)) ama yemin töreni 1 hafta geriye alınmış yani 29 ben 30nda gitcektim planalrım suya düştü :((( bu arada acemilikteki askeri sadece 1. derece yakınlarımı ziyaret edebiliyomuş.. ???

nasıll gerıye atmışş ? neredeydı snın askerın yaa:53:

Back
X