Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merve aramıza hoş geldin :) benim sevgilim gideli bugün 11. gün :) seninle aynıyız çok zor zamanlar geçirdiğini çok iyi biliyorum. Allah seninde onunda hepimizinde yardımcısı olsun inşalllah sevgililere tam destek full destek veriyoruz herşeyi altan alıyoruz seviyoruzzz :)))
gidebilirsen bu haftasonu git canım..Yemin töreninden usta birliğine mi gidicek ne yapıcak?duruma göre ayın 30unda git yine
sevgilim aradı iyiymiş çok şükür :)) ama yemin töreni 1 hafta geriye alınmış yani 29 ben 30nda gitcektim planalrım suya düştü(( bu arada acemilikteki askeri sadece 1. derece yakınlarımı ziyaret edebiliyomuş.. ???
valla sanki çok zaman olmuş gibi gelıyo ama topu topu 10 guncuk oldu yaamin canm inş ya onlar moralli olsunda biz üzülelim
![]()
aranıza bende yenı katıldım kızlarrr nişanlımı göndereli 10 gun oldu dahazaman gecmek bılmıyo yaaaaaa
![]()
senin ki nerde asker?
önce aralık 6 demişlerdi canım bugün kasım 29 denmiş ne güzel planlar yapmıştım bende![]()
ilk günlerini ve gecelerini hatırla daha zordu böyle böyle alışcaz yokluklarına alışamayız elbeette ama sabretmeyi öğrenicez.![]()
kısa dönem yapcaktı ama malesef uzun dönem vurdu asteğmen olarak yapıyoşans işte
![]()
uzun dönem canım benim senin yemin töreni kaçındaydı canım
artık buralardayım bol bol attırırız şafakları canm daha cooook var![]()
senin ki nerde asker?