355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Yok izmirliyim ben 45 dk izmire her hafta gitmeye çalışıyorum muhakkak benimki nazlı galiba biraz yoruldum skıldım dedikce gidiyorum ;)

daha alıp yollamadım cnm ama gidip kartı alıyormussun pin kodu gibi bi kod yazıyormuş onu bana söyleyeceksin sonra bana yükleniyor dedi bende tam anlamadım valla :1: :1:

Tatlım o kartı aldım ben ankesörlü kart deyip aldım şifreli kart aslında eski kontör kartları gibi cep telefonunda da kullanıyormuş üzerinde şifre var kazıyıp söylüyosun galiba şifreyi bn direk kartı alıp götürdüm

Tatlım o kartı aldım ben ankesörlü kart deyip aldım şifreli kart aslında eski kontör kartları gibi cep telefonunda da kullanıyormuş üzerinde şifre var kazıyıp söylüyosun galiba şifreyi bn direk kartı alıp götürdüm

bende öyle alacağım cnm o zaman cok sağol :)

KIbrısla ıllgı bı ıyı guzl bsy duymadm ya of :(((((((((((( :47::47:

Evet bende hep olumsuz şeyler duydum :( eğitimi ağırmış burda alıştılar rahata orası zor olucak birde tel sıkıntı çünkü burdaki ankesörlü kartlar orada çalışmıyomuş ;(( internet cafelere gidiyolarmış izinde yer bulabilirlerse :((

Evet bende hep olumsuz şeyler duydum :( eğitimi ağırmış burda alıştılar rahata orası zor olucak birde tel sıkıntı çünkü burdaki ankesörlü kartlar orada çalışmıyomuş ;(( internet cafelere gidiyolarmış izinde yer bulabilirlerse :((

off aynen ankserlulerde bozuk olablıoo :47:

kızlar ama turkcell kıbrısta askerlik yapanlar için bi tarife yapmıştı blki telefn kartlarında falanda vardır öyle bişeyler :26:

Back
X