- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Bir buçuk saat bekledim gelebilmesi içinhava da soğuk biraz hastayım şimdi ama değer tabiki
)
istanbuldanmı gittin sen cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir buçuk saat bekledim gelebilmesi içinhava da soğuk biraz hastayım şimdi ama değer tabiki
)
benimkiiiiiiii orada evet bgn baya yorulmuşşlar(((((
Yok izmirliyim ben 45 dk izmire her hafta gitmeye çalışıyorum muhakkak benimki nazlı galiba biraz yoruldum skıldım dedikce gidiyorum![]()
daha alıp yollamadım cnm ama gidip kartı alıyormussun pin kodu gibi bi kod yazıyormuş onu bana söyleyeceksin sonra bana yükleniyor dedi bende tam anlamadım valla![]()
![]()
ayyyy ne güzelllllllll :) usta birlik kıbrısmı cnm ?
Tatlım kaçıncı taburda erkek arkadaşın belki aynı yerdelerdir)
Evet Kıbrıs Magosa ;( burası çok iyiydi gidebiliyordum hem hemde rahatlar burda çok fazla skmıyorlar ama kıbrıs daha ağırmış eğitimi filan![]()
Tatlım o kartı aldım ben ankesörlü kart deyip aldım şifreli kart aslında eski kontör kartları gibi cep telefonunda da kullanıyormuş üzerinde şifre var kazıyıp söylüyosun galiba şifreyi bn direk kartı alıp götürdüm
KIbrısla ıllgı bı ıyı guzl bsy duymadm ya of(((((((((((
![]()
bende öyle alacağım cnm o zaman cok sağol :)
Evet bende hep olumsuz şeyler duydumeğitimi ağırmış burda alıştılar rahata orası zor olucak birde tel sıkıntı çünkü burdaki ankesörlü kartlar orada çalışmıyomuş ;(( internet cafelere gidiyolarmış izinde yer bulabilirlerse
(
Kartlar uymuyormuş birde türkiyeden alınanlar ordan almak gerekiyormuş orda çok çabuk bitiyormuş Türkiye arandığında ;((
tabi cnm uymuyooo burdakı kartlar oraya şanssssss o kadr ıl arasnda sen kıbrıs cık cıldrmamk elde degl![]()
kızlar ama turkcell kıbrısta askerlik yapanlar için bi tarife yapmıştı blki telefn kartlarında falanda vardır öyle bişeyler :26: