Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gözümü diktim sizinkileri bekliyorum inş hayırlısı olur hepimiz için arkadaşlar..
sevgilimin yeri belli oldu kısa dönem kastamonu ordan artvin. biz balıkesirde oturuyoruz biraz uzak ama olsun kısa çıktı allahtan
sevgilimin yeri belli oldu kısa dönem kastamonu ordan artvin. biz balıkesirde oturuyoruz biraz uzak ama olsun kısa çıktı allahtan
Hayirli olsun memleketim diye demiyorum artvin cook güzeldir :)
Hayırlı olsun inşallah..![]()
bursa kısa dönem :)
Merhabalar.. öncelikle hayırlı olsun inşallah.. bu heyecanı bizde yaşamıştık sizleri görünce tekrar o günlere gittim.. biz yolu yarıladık çok şükür..Allah sizlerede bol bol sabır versin inşallah.. sizin erkek arkadaşınız manisaya düşmüş sanırım..benim nişanlımda acemiliğini manisada yaptı..nişanlımın sıkıntı yaşadığı 2 şey vardı.1. si ağustosta gittiği için orası bayaa sıcakmış ve baya karardısizin erkek arkadaşınız kasımda gittiği için o anlamda zorlanmayacak..2.si de nişanlım aşırı derecede yemek seçtiği için yemek konusunda zorlanmıştı..bunların dışında rahat bir acemilik dönemi geçirmiştik..darısı sizlere inşallah.
![]()
acemilik amasya usta van erciş kısa dönem ama van çok uzakkk![]()
hayırlı olsun, zaman su gibi aksın inşallah..
acemilik amasya usta van erciş kısa dönem ama van çok uzakkk![]()
Erkek arkadaşım bronz tenli, zenci olur çıkardı demek ki ağustosta gitseydi.
Ve aslında ağustosta gidecekti ama gideceğim diye karar verdiğinde ağustos celp başvurularını kaçırmıştı. Yemek konusu sadece et yer, sebze sevmez pek, yemesin de zayıflasın accuk..
İnş dediğiniz gibi olur ya 1. piyade eğitim tugaylığı sınıfı istihkam yazıyor.
Biri durmadan toprak kazarsın demiş, biri mutfağa kantine ya da depoya verirler demiş hayırlısı artık.![]()