• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

darlanma kuzu daha biraz daha sabra ıhtıyacn var gunler yaklaştıkca ınsanın özlemekten sabrıı tükenıyoo smdıden tüketme bunu cook zorlanırsın. Harita boyamakla, şu memlekteyım demekle brz daha hızlı gecıyo ama 50'liler geçmek bilmedi bana ... Son 7 çarşımız onu dusununce ınsn brz motıve oluyo sende çarşılarını say son kaç kaldı die... her çarşı bıttmnde cızgı bıtane atıorm :D:16:

hahahha :) bizimki her haftasonu çarşıya çıkamıyor aşçı olmuş karakolun. yemek yapıo garibim sürekli :)

bakalım artık baharım walla bazen hiç anlamıorm bazende hadi artık plakaları görelimde artık geyiğe vuralım diye bekliorm :)

Kıyamam ben sanaaa cimcimem çok mu dolmuşşş sevdiğini özlemişş bitiyo ki kuzum bak şafakmatiğinee son 50 li günlerdeyiz artık çok şüküürr hiç moralini bozma sen askerinede yansıtma sakınn

bitiyo mu hülyacığım bilmiyorum ki hep yerimde sayıyormuşum gibi geliyor bazen bazende bakıyorum bitiyo gibi geliyor püfff sıkıldım şiştim:52::52:
sen napıyosun tatlım nasıl gidiyo çeyiz tamam mı:)

bitiyo mu hülyacığım bilmiyorum ki hep yerimde sayıyormuşum gibi geliyor bazen bazende bakıyorum bitiyo gibi geliyor püfff sıkıldım şiştim:52::52:
sen napıyosun tatlım nasıl gidiyo çeyiz tamam mı:)

kız nerdeeeeee ay ne zor işlermiş ben sevdicekle yuva kurma hayallerini hiç böyle düşünmemiştim al al bitmiyo anacım vallaha :9:
daha var kuzum eksiklerim ev bulununca alıncaklar var ıvır zıvırlarım falan var tatlı yorgunluk ama Allahım isteyen herkese en güzelini yaşatsınn..

bitiyo ywrm sen merak etme bitmese 167 de takılı kalırdık :))

kız nerdeeeeee ay ne zor işlermiş ben sevdicekle yuva kurma hayallerini hiç böyle düşünmemiştim al al bitmiyo anacım vallaha :9:
daha var kuzum eksiklerim ev bulununca alıncaklar var ıvır zıvırlarım falan var tatlı yorgunluk ama Allahım isteyen herkese en güzelini yaşatsınn..

bitiyo ywrm sen merak etme bitmese 167 de takılı kalırdık :))

oyyy ne güzel amin canım amiin:16::16:
takılmadığımıza göre bitiyo diyorsun:9::9:

oyyy ne güzel amin canım amiin:16::16:
takılmadığımıza göre bitiyo diyorsun:9::9:

yani mantıken evet :)) Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsinde gerisi gelir zaten sağlıkla :34:

burası artık çok sessiz oldu demi cimcimem eskiden ne güzeldi neden böyle olduk ki ya :14:

yani mantıken evet :)) Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsinde gerisi gelir zaten sağlıkla :34:

burası artık çok sessiz oldu demi cimcimem eskiden ne güzeldi neden böyle olduk ki ya :14:

evet evet gelsinler sağ salim canım:27:
herkes dağıldı ya biz yine konuşuyoruz kızlarla ama burası çöktü:50:

hahahha :) bizimki her haftasonu çarşıya çıkamıyor aşçı olmuş karakolun. yemek yapıo garibim sürekli :)

bakalım artık baharım walla bazen hiç anlamıorm bazende hadi artık plakaları görelimde artık geyiğe vuralım diye bekliorm :)

iyi akşamlar kızçeler hepinize... ne yapıyosunuz bakalım ne var ne yok?

hadi yaa :D şanss !! 50 'ller benı cok sıkıştırdı yaa :/ kurtulmak ıstyrm askerlıktn artık :47:

cnmm merhaba ıyıyım sen naslsn

slm canlarııım nasılsınız geçmişi okuduğum kadarıyla hepimiz iyice sıkılmışız şafaklar sanki hiç eksilmiyo gibi geliyo bizlere hele bu 50ler bitmek bilmedi yeter artk bende dayanamaz oldum iyice isyanları oynuyorum off offff :ssz: şafak attırmaya gelemiyorum artık bu saatten sonra uyuyup kalıyorum aslında çoktan uyurdum ama bizim yaramaz uyumak bilmiyor benide uyutmuyor.neyseki yenl uyuttum artık bende uyuyabilirim sizede bir merhaba demek istedlm zaten cepten giriyorum malum cepten zor oluyor bu nedenle müsadenizi istlyorum hepinize iyi geceler sevdiceklerinizle tatlı rüyalar :16:

hülyanın da moralini bozacağız şimdi :9::9:

slm canlarııım nasılsınız geçmişi okuduğum kadarıyla hepimiz iyice sıkılmışız şafaklar sanki hiç eksilmiyo gibi geliyo bizlere hele bu 50ler bitmek bilmedi yeter artk bende dayanamaz oldum iyice isyanları oynuyorum off offff :ssz: şafak attırmaya gelemiyorum artık bu saatten sonra uyuyup kalıyorum aslında çoktan uyurdum ama bizim yaramaz uyumak bilmiyor benide uyutmuyor.neyseki yenl uyuttum artık bende uyuyabilirim sizede bir merhaba demek istedlm zaten cepten giriyorum malum cepten zor oluyor bu nedenle müsadenizi istlyorum hepinize iyi geceler sevdiceklerinizle tatlı rüyalar :16:

aynen :D

ahh ah sanada 50 liler gecmek bılmedı dıme kuzumm of offfffffffffff :30::30::30::30::31::31::31::31::47:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM

2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE

KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 ->Usta birliği İStanbul - Kartal

aydemir16 -> Usta birliği Kırıkkale yahşihan

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE

ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER

YARENLERİ:51:

DEAM -> Şafak 51 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği

Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 51 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği

Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 51 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 51 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği

Kıbrıs lefkoşa

Kubrah -> Şafak 51 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği

Kıbrıs

anisee -> şafak 51 -> Usta birliği Sakarya

exelanss -> Şafak 53 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli

jandarma

emine8983 -> Şafak 52 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği

Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 56

askbiziz42 -> Şafak 54 Acemi - Usta birliği Aydın

askeryolubeklerim -> Şafak 52 -> Acemi - Usta birliği Amasya

ugtap -> Şafak 53 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

PhD_ -> Şafak 54 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 54 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 55 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği

Kırıkkale

mutlugul -> 56 -> Acemi birliği Kastamonu - usta birliği

Diyarbakır

cimcime_89 -> Şafak 58 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği

Van

sLd_ -> Şafak 58 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ

PLAKALAR DİYEN ASKER

YARENLERİ :23:

esmeralda5 -> Şafak 95 -> Usta birliği ?

Gokche8605 -> 95 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği

Artvin

:8:ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ

KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ

DİYEN ASKER YARENLERİİ :8:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ

DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK

DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ

DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 252-> Acemi birliği Ankara