• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar öncelikle hepinize allah sabır versin cok zor bi durum:5: kadınlar kulubune hiç girmemiştim şimdiye kadar bu konuyu görünce hemen üye oldum.. benimde erkek arkadaşım ankara beytepe jandarma egitim birliğinde sizi çok iyi anlıyorum isterseniz birbirimize destek olabiliriz :9:
Allah kavuştursun :)

Yapacak birşey yok mecbur alttan alıp dirayetli olucaz. Erkek milleti pohpohlanmayı pek bir seviyor :) Madem öyle dönene kadar pohpohlarım paşamı :) Döndüğünde ise naz sırası bana geçecek nasıl olsa ömür boyu :)

Yemin töreninde bize bir dilekçe doldurtacaklarmış kızlar. Velisi olarak dışarı çıkabilmelerini sağlamak için gerekliymiş bu. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Kızlar şaka gibi dua ediyordum allahım nolur arasın diye hep 22:00-22:30 arası arardı. Az önce aradı. Ya bu erkeklerden gerçekten korkulur. Hasbam bana trip yapmış o yüzden aramıyormuş. Ben de kızdım ya trip yapmanın yeri zamanı mı diye. Çocuk bu erkekler yaaa hiç büyümeyecekler malesef :( Neyse çok şükür sağlığı sıhhati iyiymiş, şükrediyorum rabbime...:40:

Hey allahim ne diyelim ki sen donunce alirsin intikamini canim :))

Yemin töreninde bize bir dilekçe doldurtacaklarmış kızlar. Velisi olarak dışarı çıkabilmelerini sağlamak için gerekliymiş bu. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Kuzucum benim bildigim asker ile soyismi ayni olan 1. Derece yakinina dolduruluyo bu dilekce

Yapacak birşey yok mecbur alttan alıp dirayetli olucaz. Erkek milleti pohpohlanmayı pek bir seviyor :) Madem öyle dönene kadar pohpohlarım paşamı :) Döndüğünde ise naz sırası bana geçecek nasıl olsa ömür boyu :)

Aynen şimdi alttan alalım da gelince görürler nazı hoş biz dayanamayız :(

Kuzucum benim bildigim asker ile soyismi ayni olan 1. Derece yakinina dolduruluyo bu dilekce

Tatlım ben eşi olduğum için doldurucam o zaman. Bir de şey endişesi aldı beni bu tören esnasında o kadar askerin içinde nasıl bulucaz biz birbirimizi :) Karanfil taksınlar bizimkiler yakalarına :)))))

Günaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken :14::14::14::14::14:

Öncelikle dogum günün kutlu olsun canım benim..
ve cok gecmis olsun sevdiğin hastalanmıs inan insan kendini huzursuz hissediyor böyle bir durumda elinden bisey gelmediği icin.. ama canını sıkma ve sevdiğine güzelce moral ver canım askerlik bu degismeyecek bu gelenek.. seneye bu zamanda sevdiğinle dogum gününü kutlaman dileğiyle.. mutlu/huzurlu yıllar sevdiğinle insAllah:16::16::16:

Back
X