• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

2 gün oldu kaldı 166 goz kapaklarım ağrıyo artık 1 kılo vermısım bu gelene kadar erıyıp bıtcemmı ne :52:

yaa bunlar kacta uyuyo kacta uyanıyo bı kere konusabıldım onun dısında 5 askerle daha gorustum tel kulubesıne yapısmıs herkkes benımkıde bulmustur bırını laklak yapıyodur cırkınımın aklına gelmıyomu arayacagım cok yoruyolarmıs cok yoruldum dedı kıyamam kı ama :34:

2 gün oldu kaldı 166 goz kapaklarım ağrıyo artık 1 kılo vermısım bu gelene kadar erıyıp bıtcemmı ne :52:

yaa bunlar kacta uyuyo kacta uyanıyo bı kere konusabıldım onun dısında 5 askerle daha gorustum tel kulubesıne yapısmıs herkkes benımkıde bulmustur bırını laklak yapıyodur cırkınımın aklına gelmıyomu arayacagım cok yoruyolarmıs cok yoruldum dedı kıyamam kı ama :34:

6 da uyanıyorlar 10da yat emri geliyor

ayyyy, çok mutlu oldum bunları duyduğumaaa :21: :21:

biz telefon kartını aldık zaten çoktan :) hem de yedeklii :27:

peki canım başka yere sevk durumu oluyor muymuş?

sevk oldular canım ama gittiği yer cooook cooook rahatmış iyiki buraya geldik diyor :) nöbeti şuyu buyu yok sadece işte yürüyüs yanaşık düzen eğitimleri falan varmış yemekler kötü diye okumustum suan yemeklerde güzel gidiyor :)

sevk oldular canım ama gittiği yer cooook cooook rahatmış iyiki buraya geldik diyor :) nöbeti şuyu buyu yok sadece işte yürüyüs yanaşık düzen eğitimleri falan varmış yemekler kötü diye okumustum suan yemeklerde güzel gidiyor :)

nereye sevk oldular peki, biliyo musun?

Beşiktepe canım :) biraz soğuk ama ben gitmeden içlik falan almıştım bere şu bu üşümüyorum diyor içlikler verilmemiş daha askeriyenin vereceği:)

hımmm, bizimki de içlik alsın o zaman :27: üşümesin kuzummm, kıyamam :16:

öğrenemedimki detayları bırkere konusabıldık ne zaman arasam baska asker cıkıyo bıktı herkes benden :1:
sen mi arıyorsun benimki burda sizin arayabileceğiniz bu numara yok ben arayacağım dedi bana

Hep mal gibi kalan benim hep :( banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne olduuu :5:

Nolsun işte bekliyorum hep arasın diye doyamadı bi sülalesine öffffffffffffffff :85::85:

öf sülale deme ya benimkinin sülalesi batsın.Neyse ki çok bağımlı değil.
Seninkide arar ev çok kalabalıktır belki dert etme arar birazdan mecbur arayacak napacak başka şansımı var

Back
X