- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
tamambenim yerime de pataklaaa
teşekkürler kuzumm senin de gözün aydınaskeri gelenlerın ve yarın gelecek olanları gözü aydın olsun, mutluluklar hepinize.....
gözün aydın canımmmmmcokkkkk mutluyumki beeeeeennnnnnnnn uçuyormkiii beeeeennnnnnnn geldi benimki kızlar darısı bekleyenlerin basınaa heyyyyoooo
senin de gözün aydın
şimdi sırada önce akayca, sonra da ben varım sanırımm
teşekkürler kuzumm senin de gözün aydın
gözün aydın canımmmmm
sağol tatlım darısı size olsunnnn
Günaydın hatunlaar nasılsınızzz
ben varımgunaydın canlaaarr :) çoğu kişi kavuşmuş var mı benım gıbı hala bekleyen
cokkkkk mutluyumki beeeeeennnnnnnnn uçuyormkiii beeeeennnnnnnn geldi benimki kızlar darısı bekleyenlerin basınaa heyyyyoooo
Allah izin verirse 5 saat sonra, gidip alacam onu sağlıkla, sonra da bı guzel dövüp yollayacam
Sagolun kizlar
Trendeyiz :)
Atarsa falan yok artık. Şafak yok. Saymak yok.. Şu saat itibariyle bizim için artık DOĞAN GÜNEŞ..!Kısmetse öğlen kavuşuyorum hayatımın anlamına! Darısı size kızlar
kızlar benimki çok garip davrandı bugun ya nasıl yaklasıcagımı sasırdım hıc bıyere sıgamadı hep sıkıldım dedı elımı ben uzattım yoksa tutmuycaktı neyın var dedım daha yenı geldım bosluktayım dıyo ayy bu nee yaaaa aylarca bekle otur bıde bunalımını cekecem pofffffffffff ne cılelı basım var napcam beeeennn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar benimki çok garip davrandı bugun ya nasıl yaklasıcagımı sasırdım hıc bıyere sıgamadı hep sıkıldım dedı elımı ben uzattım yoksa tutmuycaktı neyın var dedım daha yenı geldım bosluktayım dıyo ayy bu nee yaaaa aylarca bekle otur bıde bunalımını cekecem pofffffffffff ne cılelı basım var napcam beeeennn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aaaay Allah yardimcin olsun. Ben pek gozlemleyemedim garip psikoloji gittigi gibi donmus sanki cok sukur.
Gunaydin kizlaaaar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım .iyiyim sen nasılsınKızlar günaydııınnnnnnnnNasılsınızzzz
Günaydın canım .iyiyim sen nasılsın
Canım beniim gözün aydın bitti sonundaAtarsa falan yok artık. Şafak yok. Saymak yok.. Şu saat itibariyle bizim için artık DOĞAN GÜNEŞ..!Kısmetse öğlen kavuşuyorum hayatımın anlamına! Darısı size kızlar
Oooo az kaldı hee gamzelim şafak 5senin de gözün aydın
şimdi sırada önce akayca, sonra da ben varım sanırımm
Tekrardan gözün aydın canım Allah ayırmasıncokkkkk mutluyumki beeeeeennnnnnnnn uçuyormkiii beeeeennnnnnnn geldi benimki kızlar darısı bekleyenlerin basınaa heyyyyoooo
Senin de gözün aydın luna.Umarım sorunlarınızı bir an önce halleder yuvanızı kurarsınızben varım onlardan once
Kıııız kavuşun sende heegünaydın kızlar .Oooooo saçlar boyanmış elbiseler hazırlanmış , hazırlıklar yapılmış :)
Allahım mutluluk tablonuzu daim etsin inşallah
Canım Allah sana da sabır versin inşallah su gibi geçsin zaman sağ sağlim kavuş yarineEfendiiiiiiiim .....
Bitti bitecek derken bitti beiyi geceler kızlar nasılsınız ramazanımız mübarek olsun şafaklar ha bitti ha bitecek
Zaman nasıl geçti sinrecim su gibi mi değil mimerhaba kızlar şubat dönemi için konu açmanıza çok sevindim şafaklarımızı beraber sayar destek oluruz inşallah.Ben evliyim 2.5 senelik şubatta benim eşimde asker öğrenmemize az kaldı habire dua ediyorum hayırlı insanlarla bir arada olsun diye :) Rabbim hepimize hayırlı teskereler versin şimdiden zaman su gibi geçse keşkee
Oooo 3 gün he hemen geçer anlayamazsın bile hadi az kaldııışubatta canım
Evet şükürler olsun ki askerim hemen 2 saatlik mesafemde ve her çarşı izninde yanına gideceğim
Hatta aksilik çıkmazsa cumartesi yanındayım askerimin
Allah sizlere de sabır versin inşallah.
Amin canım teşekkür ederim geçecek illakiCanım beniim gözün aydın bitti sonunda
Oooo az kaldı hee gamzelim şafak 5
Tekrardan gözün aydın canım Allah ayırmasın
Senin de gözün aydın luna.Umarım sorunlarınızı bir an önce halleder yuvanızı kurarsınız
Kıııız kavuşun sende heeGözün aydın canımmm
Canım Allah sana da sabır versin inşallah su gibi geçsin zaman sağ sağlim kavuş yarine
Bitti bitecek derken bitti beGözün aydın canım
Zaman nasıl geçti sinrecim su gibi mi değil miGözün aydın tekrardan
Oooo 3 gün he hemen geçer anlayamazsın bile hadi az kaldııı
Öncelikle bu konuyu açıp bazı güzel insanlarla tanışmamıza vesile olduğun için teşekkürler.
Ooo şafak 45 haa.Allah sana sabır versin.Varmış baya daha.Şafak 45 zamanlarını düşündüm de bunaltıcı baya
Allaha çok şükür gönderdiğim gibi aldım askerimi.Dört ay hiç göremedim ama artık sadece beş dakika ötemde ve hatta her gün yanındayım.
Aaaay inşallah seninki de çabucacık geçeeeeeeer[/SIZE][/I][/B]
Oooo az kaldı hee gamzelim şafak 5
Öncelikle bu konuyu açıp bazı güzel insanlarla tanışmamıza vesile olduğun için teşekkürler.
[/SIZE][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?