öyle canım
valla yaaaaaaaaaaa ablam hep der zengin kocada iyi meslektir diye
Kredi çekmezse 2binliralık bir işte çalışca bin lirasını yiyip bin lirasını biriktirse 50 ay yapar 4 sene çokk :)benimki kredi miredi çekmeeeeeeeeezzzzz
nası birikir 50 bin yeaaaaaaaaa
21yaşındayım ben küçüğüm daha benim için sıkıntı yok yaş konusunda :) ama erkek arkadaşım 25 26 4 sene o 30 oluyor ailesi çok geç diyor :/yaş kaçtı senin?benim hemen doğurmam lazım yaş malum
ayyy bilmiyorum ki senin dediğin gibi de olur. fazla uzamadan düğün yapılır. sonra daaaa balayına çuffçuff
dua edicez bol bol kuzummmbi zengin koca bulamadık ya la
Kredi çekmezse 2binliralık bir işte çalışca bin lirasını yiyip bin lirasını biriktirse 50 ay yapar 4 sene çokk :)
21yaşındayım ben küçüğüm daha benim için sıkıntı yok yaş konusunda :) ama erkek arkadaşım 25 26 4 sene o 30 oluyor ailesi çok geç diyor :/
Yaparsın hemen ya çocuktan güzel bir şey mi var :)
Aynen aileler konuşsunda ayarlanır sıkma hiç kendini :)
hahahah güldürdün beni ya
bence ideal yaşlarınız oluyor. biz ikimizde aynı yaştayız geciktik ama kısmet böyleymiş demekki kuzucum.
Rabbim gönlü zengin, kadir kıymet bilen eşler nasip etsin herkese. Bizimkilerin kalplerinden de bu güzel huyları, sevgiyi saygıyı hiç eksiltmesin inşallah. Ezanlar okunuyor şuan. Gönülden aminnnnnnn
Kredi çekmezse 2binliralık bir işte çalışca bin lirasını yiyip bin lirasını biriktirse 50 ay yapar 4 sene çokk :)
Yok zengin koca yok bilmemne
Aminnnnnnnnnnnnn :)Rabbim gönlü zengin, kadir kıymet bilen eşler nasip etsin herkese. Bizimkilerin kalplerinden de bu güzel huyları, sevgiyi saygıyı hiç eksiltmesin inşallah. Ezanlar okunuyor şuan. Gönülden aminnnnnnn
sağol yaaaa içime su serptinnnnn
Aminnnnnnnnnnnnn :)
Nolcak bende 4 5 sene sonra evleceğimalalala
Şaka maka kızlar hani ilk zamanlar topikte bir yazı paylaşmıştı biri ""aldatmaya en meyilli kadın" bakışlarına inat, daha bir gururla şafak kartını karalarsınız.
neticede bazılarının dediği gibi, gerçekten dopdolu bir yürekle beklenir ve sonunda vuslata erilirse, kimilerinin "her kadına nasip olmaz asker beklemek" cümlesini kendinize ispatlarsınız." buldum o yazıyı :) Hepimiz sabırla aşkla özlemle bekledik her kadına nasip olmazmış
Benim içinde ideal yaş ama işte28 değil mi yanlış mı hatırlıyorum canım yaşını :)
delüüüüü
amaaaaaaan benimki zehir oldu sizin gibi bekleyemedim açıkcası
herşeyim eksik kaldı
neyseeeeeee
sus kıs her yerde söyleme
amin amin de benimkinin kötü huylarıda silinsin yok olsun uyuzluğu gıcıklığı gitsin inşallahhhhhhhhhh
sağol yaaaa içime su serptinnnnn
heeeee o bakımdan napak dertleşiyok
Şaka maka kızlar hani ilk zamanlar topikte bir yazı paylaşmıştı biri ""aldatmaya en meyilli kadın" bakışlarına inat, daha bir gururla şafak kartını karalarsınız.
neticede bazılarının dediği gibi, gerçekten dopdolu bir yürekle beklenir ve sonunda vuslata erilirse, kimilerinin "her kadına nasip olmaz asker beklemek" cümlesini kendinize ispatlarsınız." buldum o yazıyı :) Hepimiz sabırla aşkla özlemle bekledik her kadına nasip olmazmış
Eksik kalmışmış istanbula görmeye gelmeler beslemeler bizde eksik kaldık hıh :)
Aman sanki 40 yaşında gelmişta ay hemen çocuk yapmalıyım diyor yaBoşversene ne varmış yaşında oh bekarlığını yaşadın doya doya şimdide evliliğini yaşarsın hiçte geç değil
yaaa kısmetim kapalı diye dolanıyodum 25imden sonraama zor kuzum be, doğru insanı bulmak, doğru insan bulmak... Allah korkusu olmalı eş adayında herşeyden önce ay ama geç kalınıyor tatlım yaaa çocuğumla aramda 30 yaş fark olacak
ben zamanında büyük konuştum asker yolu beklemem diyene olursa olsun büyük konuşmayın kızlar ama helal olsun bize cidden o söz çok güzelmiş her kadına da nasip olmaz asker yolu beklemek hem de namusuyla edebiyle, bir bakış bile bakmadan başkasına
Ne olacak annemle kardeşimin arasında 40 yaş var :) Benden 13 sene sonra doğdu kardeşim annem hiçte zorlanmadı :) Önemli olan yaş değil ya insanın içi 20 yaşındaki arkadaşım kendini 40 yaşında dul bir bayan gibi hissediyorum diye tanıtırdı ne yaşadığından ne yaşından bir şey anlıyordu. Sen ne hissediyorsun önemli olan o. Kesinlikle doğru insan önemli çocugunla aranda 25 yaş fark olsaydı ama mutsuz bir evliliğin olsaydı o çocuğa ne verebilirdin ki iyi yapmışsın beklemekle bence hiçte geç değil hiç öyle düşünme :)
Aynen öyle ne insanlar var askerimin arkadaşının kız arkadaşı ayrılmış bu askere geldikten bir kaç gün sonra geçen gün söyledi nişanlanmış kız. Öyle insanlarda var hepimiz aşkla sadakatle bekledik askerlerimizi şükür
oyyy canımcımmmmmm böyle düşünmeye sevk edilmem lazım galiba. bak daha olumlu baktım şimdi.yani ben kendimi daha çocuk hissediyorum hem tip olarak da 24 25 gösteriyorsun diyorlar elbette hayırlısı herşeyin canım
sorma yaaa, malesef böyle durumlar da var. ben üzülüyorum. bizimkinin çevresinde de öyle ayrılan falan olmuş da çok zor dönemler geçiriyorlar demişti
e tamamdır o zaman sen kendini ne hissediyorsan o rakamların bi önemi yok :)
Aynen e herkes bizim gibi olamıyor diyip kendimiizi övelim azıcık hak ettik ama
Sen kenini bize göstermişmiydin ben görmedim seni hiç
bak şimdi darılırım kırılırım alınırım küserimbiz herkesle feysten ekleşmiştik burada. demekki seninle ekleşemedik
birisi miii
aşk olsunnnn
ben'dim o yazıyı paylaşaaan
sus kıs her yerde söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?