354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

aynen öyle canııımmm şükür yaa

kıyamam canım misafir gelcekti o arada baktım gelince onlar hemen çıktım ondan yaniii nasılsın canııımm iyimisin

iyiyim canım sağol özledik seni :)
[SUB][/SUB]

ayyyyy sormaa yaaa. Allah Ramazan'da yardımcımız olsun inşallah. :26:Günaydın bu arada
ay aynen canım

sen hiç gelmiyorsun artık sen hiç konuşma hıh İstanbula geliyorsun bi şunlarıda göreyim diyende yok bırah yaa

oo 1 ay yazmış :) hadi bakalım canınm :) Ne zaman donecksın eskişehire ?

kuzuşlarrr nasılsınızkiii
hoşgeldin :) iyiyiz sağol sen nasılsın :)

6 yada 12 temmuz canım

Sorabilir miyim diye sormana gerek mi var

Teşekkür ettim o zaman canım ya üniyi erken bitirmek istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından askerime söz verdim deneyeceğim bunun için yaz okulu olan ünileri tercih etmeyi düşünüyorum ama yaz okulları için işte yaz okulu olduğu için önemsenmiyor , bile isteye dersten bırakan hocalar oluyor falan gibi söylentiler var bunlar ne kadar doğru :)

Bizim okuldan bahsedeyim bence öyle değil canım yardımcı oluyorlar bence ben geçen senede isteyerek kalmıştım bana o söylentiler doğru gelmedi
Ama mesela senin okul yazın o dersleri açmazsa senin okulunla derslerinle denk başka şehirde başka üniversiteden yaz okulunda ders alabiliyorsun aklında bulunsun :)
Sen bu sene girsen 2018 de mezunsun bence okurken evlenin

Okurken evlenmeye ben pek sıcak bakmıyorum zaten ailemin de sıcak bakacağını düşünmüyorum aceleniz ne diye başlarlar konuşmaya
Evet onu duymuştum :)
peki ücreteri uçuk rakamlar mı ?

Okurken evlenmeye ben pek sıcak bakmıyorum zaten ailemin de sıcak bakacağını düşünmüyorum aceleniz ne diye başlarlar konuşmaya
Evet onu duymuştum :)
peki ücreteri uçuk rakamlar mı ?

Benimkilerde izin vermezler
Değil değil korkma bizim üniversitede ders başı 2 kredilik dersse 45 3 kredilik dersse 70 tl ödüyorsun

Benimkilerde izin vermezler
Değil değil korkma bizim üniversitede ders başı 2 kredilik dersse 45 3 kredilik dersse 70 tl ödüyorsun

Yinede hayatın ne getireceği belli olmuyor uzun vadeli planlar yapmamayı öğrendim ben :)

hayırlısı olsun herkes için :)

Fiyatlar iyimiş teşekkür ettim canım sağol :)

selam milleeeet

akayca, bizim PembeLokum var bi tane, o da böle üst sınıftan ders alarak toplam 3 senede bitirdi üni.yi bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…