• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Çok şükür halime idare ediyorum canım seni sormalı ne var ne yok

Sen yokken bizde sana küselim mi ki:1:

Canım hosgeldin yeniden :54:

Güzel bir tatil olmuştur senin için tahmin ediyorum şafağı fa yedin bitirdin orda kız:37:

Günaydın canım benim:54: nasılsın konuşamaz olduk

Günaydın balım:54:

aynen öyle canııımmm şükür yaa

kıyamam canım misafir gelcekti o arada baktım gelince onlar hemen çıktım ondan yaniii nasılsın canııımm iyimisin

iyiyim canım sağol özledik seni :)
[SUB][/SUB]

ayyyyy sormaa yaaa. Allah Ramazan'da yardımcımız olsun inşallah. :26:Günaydın bu arada :32:
ay aynen canım :ssz:
Çok şükür halime idare ediyorum canım seni sormalı ne var ne yok

Sen yokken bizde sana küselim mi ki:1:

Canım hosgeldin yeniden :54:

Güzel bir tatil olmuştur senin için tahmin ediyorum şafağı fa yedin bitirdin orda kız:37:

Günaydın canım benim:54: nasılsın konuşamaz olduk

Günaydın balım:54:

sen hiç gelmiyorsun artık sen hiç konuşma hıh :D İstanbula geliyorsun bi şunlarıda göreyim diyende yok bırah yaa :D:D

Bir ay sonra yarın gelicek aslında da ben bilerek çizelgemi böyle yaptım:37:
Ay düşünemiyorum yaaa 1 ay sonra bugün nasıl heyecanlı olacağım nasıl nasıııııııııııııııııııııııl oooooooy:52:

oo 1 ay yazmış :) hadi bakalım canınm :) Ne zaman donecksın eskişehire ?

kuzuşlarrr nasılsınızkiii
hoşgeldin :) iyiyiz sağol sen nasılsın :)

iyiyim canım sağol özledik seni :)

ay aynen canım :ssz:

sen hiç gelmiyorsun artık sen hiç konuşma hıh :D İstanbula geliyorsun bi şunlarıda göreyim diyende yok bırah yaa :D:D

oo 1 ay yazmış :) hadi bakalım canınm :) Ne zaman donecksın eskişehire ?

hoşgeldin :) iyiyiz sağol sen nasılsın :)
6 yada 12 temmuz canım:21:

Sorabilir miyim diye sormana gerek mi var :9:

Teşekkür ettim o zaman canım ya üniyi erken bitirmek istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından askerime söz verdim deneyeceğim :9::9: bunun için yaz okulu olan ünileri tercih etmeyi düşünüyorum ama yaz okulları için işte yaz okulu olduğu için önemsenmiyor , bile isteye dersten bırakan hocalar oluyor falan gibi söylentiler var bunlar ne kadar doğru :)

Teşekkür ettim o zaman canım ya üniyi erken bitirmek istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından askerime söz verdim deneyeceğim :9::9: bunun için yaz okulu olan ünileri tercih etmeyi düşünüyorum ama yaz okulları için işte yaz okulu olduğu için önemsenmiyor , bile isteye dersten bırakan hocalar oluyor falan gibi söylentiler var bunlar ne kadar doğru :)

Bizim okuldan bahsedeyim bence öyle değil canım yardımcı oluyorlar bence ben geçen senede isteyerek kalmıştım bana o söylentiler doğru gelmedi
Ama mesela senin okul yazın o dersleri açmazsa senin okulunla derslerinle denk başka şehirde başka üniversiteden yaz okulunda ders alabiliyorsun aklında bulunsun :)
Sen bu sene girsen 2018 de mezunsun bence okurken evlenin:1::1::1::1::1:

Bizim okuldan bahsedeyim bence öyle değil canım yardımcı oluyorlar bence ben geçen senede isteyerek kalmıştım bana o söylentiler doğru gelmedi
Ama mesela senin okul yazın o dersleri açmazsa senin okulunla derslerinle denk başka şehirde başka üniversiteden yaz okulunda ders alabiliyorsun aklında bulunsun :)
Sen bu sene girsen 2018 de mezunsun bence okurken evlenin:1::1::1::1::1:

Okurken evlenmeye ben pek sıcak bakmıyorum zaten ailemin de sıcak bakacağını düşünmüyorum aceleniz ne diye başlarlar konuşmaya :(
Evet onu duymuştum :)
peki ücreteri uçuk rakamlar mı ?

Okurken evlenmeye ben pek sıcak bakmıyorum zaten ailemin de sıcak bakacağını düşünmüyorum aceleniz ne diye başlarlar konuşmaya :(
Evet onu duymuştum :)
peki ücreteri uçuk rakamlar mı ?

Benimkilerde izin vermezler:31:
Değil değil korkma bizim üniversitede ders başı 2 kredilik dersse 45 3 kredilik dersse 70 tl ödüyorsun:1:

Benimkilerde izin vermezler:31:
Değil değil korkma bizim üniversitede ders başı 2 kredilik dersse 45 3 kredilik dersse 70 tl ödüyorsun:1:

Yinede hayatın ne getireceği belli olmuyor uzun vadeli planlar yapmamayı öğrendim ben :)

hayırlısı olsun herkes için :)

Fiyatlar iyimiş teşekkür ettim canım sağol :)

selam milleeeet :3::3::3:

akayca, bizim PembeLokum var bi tane, o da böle üst sınıftan ders alarak toplam 3 senede bitirdi üni.yi bu sene :46:

Back