354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

O zaman alıntısi olan geliyor
Ayy canım benim ya bitti bitti az kaldı ha gayret bende iyiyim işte aynıdır herşey çalışıyorum ama benim de uykum var

Demek ki
Yok mu bi gelişme?
Şimdi çıkmam lazım canım müstakbel kayınvalideciğime gitcem

Son düzenleme:
Kızlar erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası kpss sınavı sonrası geleceğini söyledi onun askerliğim o zmn bitcek ısrarı üzerine sayacımı ilerlettim :)) Allah nasip ederse 34 gün sora gelicek benimkii

oooo hadi bakalımmm

aaaa, öle mi yapmışımm
Eveet

Demek ki
Yok mu bi gelişme?
Şimdi çıkmam lazım canım müstakbel kayınvalideciğime gitcem
Kendi doğum gününde aradı
Çarşıya çıkamadı diye
Hadi bakalım iyi gezmeler

kızlar aranızda kpss hazırlananlar varmı?
Gircem ama hazırlık yok:18:

Cok basim agriyoo bee yatiyorum bende
geçmiş olsun canım benim noldu uykusuz mu kaldın

Kızlar erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası kpss sınavı sonrası geleceğini söyledi onun askerliğim o zmn bitcek ısrarı üzerine sayacımı ilerlettim :)) Allah nasip ederse 34 gün sora gelicek benimkii

Ayy ne güzel ne güzel gözün aydın

teşekkürler kuzumm darısı başınızaaaa

ooooooooo süper bi haber

bizimkinin de bayram öncesi çıkma ihtimali varmışşş

hımmm, pardon o zamaaan :26:

Ay bilmiyorum kiii yaaa.
Sagol canimm

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Sevindim en çok sen hak ediyorsun 1 senedir ayrısınız

Ooo gözün aydın canııııım

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Sevindim en çok sen hak ediyorsun 1 senedir ayrısınız

Sağol cnmm benimmmmm darısı sizlerinde başına inşaAllahhh

Günaydıııın yavrulaaaaarrrr nasılsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…