Bebek İkinci El 350 tl. SUNNY BABY SB-700 ULTİMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI

mrrhaba canım hala satısta mı bıde lekesı falan herhangı bıseyı var mı ve son ne olur??

Merhaba. Kapalı haliyle foto yok hiç bagaja sığarmı yoksa yer kaplayanlardanmı acaba. Birde izmirin neresindesiniz bende izmirdeyim de son fiyatmıdır.

kapalı haliyle de foto ekleyebilirim.zaten iki parçaya ayrılabiliyor.puseti çıkartıp alt kısmını ayrı katlayabiliyorsunuz.son fiyattır.

merhaba arabanız halen satıştamı ben düşünüyorum bana bu mailden dönebilirmisiniz esarica@tmsf.org.tr
birde başka sitede filan koydunuzmu sahibinden filan bakmak için

merhaba ben almak istiyorum satıldımı acaba

hala satistaysa ve 300 olur derseniz yarin hemen gelip alabilirim bende izmirdeyim satilmadiysa benimle irtibata gecin lutfen yarin gelip alayim 05546998912 bekliyorum

ben almak istiyorumsatilmadiysa izmirdeyim hemen yarin gelip alabilirimbana 05546998912 yarin bu numaradan ulasirsaniz alicam

merhabalar benim bebek arabamın ana kucağı kırıldı 2. bebeğim için sb 700 ultimanın ana kucağı lazım.bana sadece ana kucağını satbilirmisiniz cevabınızı bekliyorum acil..

Mrb araba duruyormu?

Bu araba nadil acilip kapaniyor bi turlu hatırlayamıyorum yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…