• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

350.000 tl ye nereden ev almalı....

dostum sen ne yaptın ya:) yeşilköy florya aşırı pahalı orda oturcaksan en iyi evlerde oturcaksın yoksa hiç düşünme derim.sen boşver diğer yerleri bakırköy ve bahçelievlerden çok iyi evler bulursun 0 her yere yakın çok merkezi yerler varken oralara gitme derim. çok gezdim dolaştım ama bu iki semtin avantajlarını çok çok iyi anladım. hemde yeşilköy ve florya gibi medeni yerler.bir düşün derim. kendine iyi bak...

yenibosna tarflarında çok güzl siteler keşfettim kızlar onları araştırıyorm şuan:66: yasemin konakları var aklımda bir de ikebena die bi site ikisi yanyana zaten. çok hoşuma gitti.

arakdaşlar aslnda floryadan almak istiyorm ama bu fiyata evler çok eski ve bakmsız genelde. en fazla 10 11 yaşında ve modern görünümlü, en az 130 mtrekare, ve en az 2 artı 1 bir ev arıyorum... semt olarak başka önerileriniz varmı? nereleri gezmeliyim... yalnız ev ist. avrupa yakasında olmalı.:26:

350 ye anadolu yakasında daha güzel ev alabilirsin örnek cekmeköy ümraniye gibi ama avrupada bilemicem...

yenibosna tarflarında çok güzl siteler keşfettim kızlar onları araştırıyorm şuan:66: yasemin konakları var aklımda bir de ikebena die bi site ikisi yanyana zaten. çok hoşuma gitti.

baktığın siteler güzel gerçekten ama ikebana ile ilgili bikaç şey duymuştum , havuzu kadınlar ve erkekler gunu olara ayırmak istemişler .. Bİraz daha tutucu kesim yaşıyormuş.. Benim önerim basın ekspres caddesindek projelere bakman .. 4-5 sene içinde burdaki sitelerden bu fiyata ev bulamıcaksın çünkü :) havalanına çok yakın ve sayısız otel projeleri teker teker hayata geçiyo .. Bende burada yeni bi projede kirada oturuyorm , eşimin işi karşı tarafta olduğu için almadık ama siteden çok memnunum .. beykent , beylikdüzü , halkalı ben önermem açıkçası

Son düzenleme:
Back
X