- 20 Ekim 2009
- 4.482
- 5.097
- 723
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbulda ikamet etmiyorum ama florya da evlerin epey fiyatlı olduğunu biliyorum...2+1 130 140 metrekare evler 200-250.000 USD civarlarında yanlış değilsem...
arakdaşlar aslnda floryadan almak istiyorm ama bu fiyata evler çok eski ve bakmsız genelde. en fazla 10 11 yaşında ve modern görünümlü, en az 130 mtrekare, ve en az 2 artı 1 bir ev arıyorum... semt olarak başka önerileriniz varmı? nereleri gezmeliyim... yalnız ev ist. avrupa yakasında olmalı.:26:
büyük ihtimalle şaka yapıyorsunuz bu fiyata ev mi bulamadınız
istanbulda ikamet etmiyorum ama florya da evlerin epey fiyatlı olduğunu biliyorum...2+1 130 140 metrekare evler 200-250.000 USD civarlarında yanlış değilsem...
başakşehir çok uzak kalıyor aileme.. bahçelievlerde oturuyorm. avcılardan sonrası uygun değil bana.. yoksa o tarflarda dediğin gibi çok güzl daireler var.yanlış alıntı yapmışım :26:
Canım merhaba, semt olarak Başakşehir de uygun fiyata farklı özellikte daireler bulabilirsin, Avrupa yakasının hangi bölgesini tercih ettiğini veya iş-okul lokasyonunu belirtirsen daha detaylı cevaplar alırsın...
yeşilköyden bile alırsınız bu fiyata ama ne kadar bakımlı olur bilmiyorum ben fındıkzadede oturuyorum bizim sitede 200 milyar daireler ama ağır gibi yani sıfır olanlar 500 milyar 350 milyar az para değil
Halkalıdaki sitelere bakın derim.Hem kaliteli, yeni bir evin olur hem de iyi komşuların. Dediğin lokasyona da uzak değil.
Halkalıdaki siteleri bende tavsiye ederim.Bende orda oturuyorum.Özelliklikle laleşehir ve avrupa konutlarını ama yok orası bana uymaz uzak diyorsan avcılarda kendi evim var daha yeni bitti onuda tavsiye ederim hemde senin söylediğin fiyattan çok çok uyguna:)
denizli'de bu parayla süper lüks 300 metrekareye yakın bir dairede oturulabilir ama istanbulda hayat tarzı epey zor olsa gerek...Allah kolaylık versin
350 bine florya, yeşilköy gibi semtlerden büyük bir ev alırsınız ama hepsi döküntü ben de bakmıştım 20-30 yıllık apratmanlar. Ama biraz çevre semtlerde çok güzel sıfır site içinde lüks havuzlu ,saunalı, spor salonlu 3+1 120-140 metrekare arası bir ev alabilirsiniz.
arakdaşlar aslnda floryadan almak istiyorm ama bu fiyata evler çok eski ve bakmsız genelde. en fazla 10 11 yaşında ve modern görünümlü, en az 130 mtrekare, ve en az 2 artı 1 bir ev arıyorum... semt olarak başka önerileriniz varmı? nereleri gezmeliyim... yalnız ev ist. avrupa yakasında olmalı.:26:
evet canım dediğin gibi.. çevre semtler derken nereleri kastediyorsun tam olarak merk ettm![]()
Bahçeşehir, Ispartakule, Beylikdüzü, Beykent, Başakşehir, Ataşehir, Kurtköy, Çekmeköy gibi yerlerde canım.