Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anti-Aging35 yas ustu kadinlar yaslanmayi yavaslatirmak icin neler yapiyorsunuz?
Avene nin var nem serumu ve gözaltı serumu ayrıca yine avene nin gece ve gündüz kremlerini kullanıyorum ve tabiki hyalüronik asit c vitamini serumu ve retinol kullanıyorum serumlarım da bunlar Kremler sadece yüzeysel nemlendirirken serumlar en alt tabakaya inebiliyorlar o yüzden serum mutlaka şart
Avene nin var nem serumu ve gözaltı serumu ayrıca yine avene nin gece ve gündüz kremlerini kullanıyorum ve tabiki hyalüronik asit c vitamini serumu ve retinol kullanıyorum serumlarım da bunlar Kremler sadece yüzeysel nemlendirirken serumlar en alt tabakaya inebiliyorlar o yüzden serum mutlaka şart
Cildimdeki kan akışını artırmak için buz terapisi yapıyorum sabahalrı mutlaka buz gezdiriyorum yüzümde göz altlarım içinde aynı şekilde dolapta beklettiğim göz altı maskemi kullanıyorum sinozun ürünleri bana baya iyi geliyor nem dengesini koruyup iyi beslenmeyide eklersek şuan gayet iyi bence cildim