Tuvalet Eğitimi 35 aylık oğluma tuvalet egitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mylovely

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
86
147
8
38
Merhaba arkadaşlar. 35 aylık oğluma ben de tuvalet eğitimine başladım. 3 hafta oldu.10 günde çişi halletmistik söylüyordu ben götürünce yapıyordu. Ama kakasını donuna yapıyordu. 14 gün üzerine ilk defa lazimliga kakasını yaptı. Tamam bunu da hallettik derken tekrar donuna yapmaya devam etti. Çaktırmadan oyun oynarken yapıyor. Her hangi bir korku belirtisi yok.tutmuyor da kakasını. Sessizce donuna bırakıyor. Ben anlayıp yaklaşınca kovuyor beni.hadi gel annecim üzerini değişelim dediğimde ikna oluyor temizliyorum. Ben sık sık lazimliga götürüyorum cisini yapıyor sorun çıkarmıyordu. Bazen kendisi de haber veriyordu.iki gündür ona da direnç göstermeye başladı lazimliga gitmek istemiyor.ama geceleri kuru kalkıyor. 3 hafta oldu.kakasını söylemeye niyetli görünmüyor. Biz eğitimin neresindeyiz sizce ne kadar sürer bu durum? Bu saatten sonra geri de dönemem. Ama yaşına göre çok uzun sürmedi mi sizce?düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden

Merhaba,
Anladigim kadariyla oglunuz kas kontrolunu kazanmis. Tuvalete karsi da buyuk bir tepkisi yok. Sizin de dediginiz gibi bu noktada geri donus olmaz. Kimi cocugun sureci daha kisa surede tamamlanir kimi cocugunki daha uzun surer. Ayni zamanda cocuklar kaka yapmakta daha fazla sorun yasayabiliyorlar genel olarak. Bedenlerinin bir parcasi olarak algilayip kaygi yasayabiliyorlar. Bir sure camasiriyla birlikte lazimliga oturtmayi deneyebilirsiniz. Buna alistiktan sonra tekrar lazimliga yaptirmaya yonelebilirsiniz.

Teşekkür ederim cevabınız için L lacrimas
İki gündür lazimliga otururken de direniyor ve 10 gündür cisini söyleyen çocuk tekrar altına
yapmaya başladı. Cok yoruldum artık. Cikmazdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…