- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Umarım dedigin gibi olur :)senin zaten dogum zamanida gelmis almistir kilo hem sikinti olsa gelisimde bebegi onceden almak zorunda kalirlardi demekki yapisal birsey dogduktan sonra guzel beslenir alir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım dedigin gibi olur :)senin zaten dogum zamanida gelmis almistir kilo hem sikinti olsa gelisimde bebegi onceden almak zorunda kalirlardi demekki yapisal birsey dogduktan sonra guzel beslenir alir
35.haftanin sonunda 2 kilo 450 gram gayet iyiymis bence uc hafta gecmis olcak ustunden kesin uc kilo veya ustu olurUmarım dedigin gibi olur :)
Allaaah :) Sevindim inşallah öyle çıkar ya. Pazartesi kontrolden sonra buraya yazıcam direk.35.haftanin sonunda 2 kilo 450 gram gayet iyiymis bence uc hafta gecmis olcak ustunden kesin uc kilo veya ustu olur
Gittiğim 2 doktorda karın cevresi 2 hafta geri deyince böyle endişe yaptım iste. Yoksa biliyorum telefonumda bir suru uygulama var, arastiranda bir insanim :) Ama olmuyor. Doktorun bir kelimesi bile akla yer ediyor. Kilosu iyi mi diyorum, bizim icin zayif bebek daha iyi diye cevapliyorIyide canim bebeqinin kilosu cok normalki baksana netten haftasina qore bebek kilosuna 35te tam olmasi qereken kilodaymis bence sen kilo durumuna deil qelisimine bak yoksa isterse 2 kilo doqsun hemen toplaniyolar...Mesela benim arkadasima 36+6 da 2950 dedi doktor ama kiz 2 qun sonra doqum yapti 2300 doqdu...Bana 35te 2900 dedi ben inanmadim sahsen kiloda yanilma payi cok oluyo oyuzden hic sormam bile kontrole qidince kilosunu sadece saqlikli olmalari icin dua edelim
Amanin o nasil doktormus ole :):):) banada karin cevresi qeri dedi yok suyun az dedi amannn walla cok uzuldum taktim kafaya ama sadece yememe dikkat etim simdi 1 hafta onden bile qidiyo yani bosverrr tadini cikarGittiğim 2 doktorda karın cevresi 2 hafta geri deyince böyle endişe yaptım iste. Yoksa biliyorum telefonumda bir suru uygulama var, arastiranda bir insanim :) Ama olmuyor. Doktorun bir kelimesi bile akla yer ediyor. Kilosu iyi mi diyorum, bizim icin zayif bebek daha iyi diye cevapliyor
Pazartesiden sonra çıkarırım ancak tadını ben Ozamana kadar gelsin milyon tane düşünce :) Doğumda yaklaştı inşallah bir sorun olmadan atlatırımAmanin o nasil doktormus ole :):):) banada karin cevresi qeri dedi yok suyun az dedi amannn walla cok uzuldum taktim kafaya ama sadece yememe dikkat etim simdi 1 hafta onden bile qidiyo yani bosverrr tadini cikar
Tabi öyle haklısın, sağlıkları yerinde oldukça böyle endişeye yer vermemek gerek aslında ama işte tecrübesizlik benimki. :)tam tamına 34+6 haftalığım. 2 gün önce doktordaydım doktor 2100 grm dedi. Benim ki daha da az senden ama takmamaya calışıyorum. yeter ki gelişimi olsun. İlk oğlum premature olarak 1900 dogdu 1700 le hastaneden cıktık. Şuanda kilosu yaşıtlarıyla aynı.. Yeter ki gelişimi olsun.
Tabi öyle haklısın, sağlıkları yerinde oldukça böyle endişeye yer vermemek gerek aslında ama işte tecrübesizlik benimki. :)
Teşekkür ederim :) Sizede inşallah sağlıklı hayırlı doğumlarr:) Ne olursa olsun annelik çok güzel bir şey.. yeter ki sağlıklı olsunlar. Hayırlı doğumlarr diliyuorum
Merhaba kızlarr! Konuyu açtığımda 35+6 haftalıktık. Bugün kontrole gittim, aynı hastane ama kendi doktorum izinli olduğu için farklı doktor. 38+2yiz. Ve 3.790 gr ölçtü! Karın cevresini özellikle sordum, haftasıyla uyumlu. Haber vermek istedim, eğer konuyu okuyan aynı şeyleri yaşayan olursa en azından umut olmuş olur :) Bu arada belirtmeliyim ki 3.790 olduğuna pek ihtimal veremiyorum, 400-500 gr oynama payı da olduğuna göre en az bir 3.200 vardır diyorumMerhaba, kontrole gittim. 35+6 haftalık hamileyim bebeğim 2 kilo 450 gr. Bana az geliyor :/ Başka yakın haftalarda hamile olan tanıdıklarımla kıyaslayınca. Birde benim bebeğimin karnı 2 hafta geri çıkıyordu ozamandan beri takıntılı hale geldim. Sağlıklı besleniyorum ama olmuyo sanki :/
aklima geldin bugun ara ara baktim haber varmi diye:)Merhaba kızlarr! Konuyu açtığımda 35+6 haftalıktık. Bugün kontrole gittim, aynı hastane ama kendi doktorum izinli olduğu için farklı doktor. 38+2yiz. Ve 3.790 gr ölçtü! Karın cevresini özellikle sordum, haftasıyla uyumlu. Haber vermek istedim, eğer konuyu okuyan aynı şeyleri yaşayan olursa en azından umut olmuş olur :) Bu arada belirtmeliyim ki 3.790 olduğuna pek ihtimal veremiyorum, 400-500 gr oynama payı da olduğuna göre en az bir 3.200 vardır diyorum
Eveeet :) İnan ben de çok sevinçliydim bugün. Kötü bir şey duyacak olma endişesi ile gittim hastaneye çünkü, sonuç beni deli gibi şaşırttı. İnşallah sağlıkla gelir bakalım bundan sonrasındaa :) Teşekkür ederim bu arada. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın :)aklima geldin bugun ara ara baktim haber varmi diye:)
cok sevindim gercekten demekki son uc hafta yaramis bebise maasallah
Benim kızım da 2 hafta geriden geliyor doktor yakın takibe aldı siz neden erken doğum yaptınızAynı haftada doğum yaptım bebeğim 2420 gr dı. Karın çevreside 3 hafta geriden geliyordu. Çok şükür küveze bile girmedi sağlıklı bi bebiş oldu
Bu gelisim geriligi degil eger bacak ve bas bolgesi geri degilse her muaynede bebegin karin cevresi ilerliyorsa sikinti yok..benim 25. Haftadan beri 2-3 hafta gerilik cikiyor doktorlar kan akisina plasentanin durumuna bakiyor zaten suan 38+0 haftadayim 3200 kilosu birden bire aliyorlar..protein agirlikli beslenin iki bardak sut iki yumurta muz ceviz badem bunlarda kilo aldiriyorGelişim geriliği olanlar özel bişey yediniz mi
Bu gelisim geriligi degil eger bacak ve bas bolgesi geri degilse her muaynede bebegin karin cevresi ilerliyorsa sikinti yok..benim 25. Haftadan beri 2-3 hafta gerilik cikiyor doktorlar kan akisina plasentanin durumuna bakiyor zaten suan 38+0 haftadayim 3200 kilosu birden bire aliyorlar..protein agirlikli beslenin iki bardak sut iki yumurta muz ceviz badem bunlarda kilo aldiriyor