- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
4 dr gezdi canim 3 u ayni seyi soyledi.sagolasin.Geçmiş olsun başka doktorlara da gösterin olmazsa bı. Hiç duymamistim böyle bir hastalik
sagol canim amin insallah.yok sesten tikanma degilde mama yada emerken dikkat gerekiyoms kusmamasi gerekiyms cigerine kacip enfeksiyon riski varmis.ust solunum yolu hastaliklarna karşı dikkat gerekiyms.en gec 2 yasinda geçiyoms.ozamana kadr hep dikkat edicez isteYazdıklarını okuyunca ben bi tuhaf oldum.zor olsa gerek korkar insan gercekten.gecici bir durummus.o sesi cikartiyor diye tikancak degil degilmi.sadece ses cikiyor.tikanabilme ihtimali yuksekmi.gaz damlasini verirken genzine kacti belki o yuzden tikandi.
3 cocugumda erken dogdu ama basimiza boyle birsey gelmedi duymadimda.
Allah sifa versin gecer ins yakinda.
ne kadr surede bir cikariyo o sesi.sagol cvp yazdgn icin canim.bizimki bazen tukurugnu yutamiyo tikaniyo bi 10 15 saniye nefes alamiyo zor toparliyo.o ses geldikce deli oluyrm bende.insallah duzelir hamgi drlara götürdn acabaCnm o ses geçiyor,korkma.bzdede vardı hatta kayınvalıdem o sesi taklıt edince boğasm gelıodu 3.ayda kalmadı bnde cok panık etmıştm burdan birile knşmştm inanamıştm geçeceğine geçiyor ama
sagol amin insallah.aynen benmkide erkek ve erkek bebeklrde daha cok oluyms.Buarada bebeğin dha doğmamış gbi düşün kıkırdak yapısı brz geç oluyor bide bnm bebeğim erkek dhada geç oldu ama inan geçiyor.bnde hiç geçmez sanmıştm.bi 40atlatın bidha 40geçirin herşe dha güzel olucak inşallah