• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35+5 gun oldu az kaldi kizlar dualarinizi esirgemeyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi yellowangelrufi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yellowangelrufi

Ziyaretçi
kizlar mrb cok heyecanliyim ogluma kavusmama az kaldi normal dogum yapacam nasip olursa ilk hamileligim ne yapcam ben ya nasil yapcam dogumu kolay olur insallah benim ve herkesin geceleri ruyamda surekli korkutuyorlar dogumdan korkmaya basladim once hic korku yoktu Allah yardimcimiz olsun hepimizin annelik kolay degil bunu cok iyi anladim Allah herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin sizde dualarinizi esirgemeyin kizlar

seni anlıyorum benımde dogumuma az kaldı bende normal olsun ıstıyorum inş dedıgın gıbı hepımızın dogumu kolay olur ve hayırlısı ıle meleklerımızı kucagımıza alırız cok heycanlıyım zaman gecmek bılmıyor dogumdan korkmuyorum acıcak bılıyorum bende daha cok merak ve heycan var bırde ya kotu bısey olursa korkusu var bol bol dua edıyorum sende dua et meleklerımız allaha emanet.

seni anlıyorum benımde dogumuma az kaldı bende normal olsun ıstıyorum inş dedıgın gıbı hepımızın dogumu kolay olur ve hayırlısı ıle meleklerımızı kucagımıza alırız cok heycanlıyım zaman gecmek bılmıyor dogumdan korkmuyorum acıcak bılıyorum bende daha cok merak ve heycan var bırde ya kotu bısey olursa korkusu var bol bol dua edıyorum sende dua et meleklerımız allaha emanet.
evet canim ya zor gercekten sonunda acisiz olmuycak ama en aziyla kurtularim insallah bende dua ediyorum rabbime hergun hepimiz icin Allah yardimcimiz olsun insallh hayirli saglikli agrisiz dikissiz yirtiksiz dogum yapariz normal en iyisi bence Allah buyuk bi kolayligini verir elbet hem tasiyamayacagimiz yuku vermezdi omuzlarimiza sen kac haftaliksin bu arada hayirli saglikli hamilelikler bebislerimiz Allah a emanet bizde

Back
X