35+1.haftada bebeğimin kalbi durdu

Cagan01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
118
109
53
Tansiyon sorunum nedeniyle tansiyon ilacı kullanıyordum.herşey yolunda giderken 35+1de bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için Dr a gittim malesef kalp atışı durduğu için sezeryanla Doğum yaptım 3hafta önce..doktorum tansiyon yüksekliğine bağlı kordon dolanması olduğunu söyledi..sanki hayat durdu tekrardan hamile kalmak istiyorum en kısa zamanda..Sezeryan sonrası hemen hamile kalanlar varmı ne kadar süre beklediniz sıkıntı yaşadınızmı hamileliğinizde..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Tansiyon sorunum nedeniyle tansiyon ilacı kullanıyordum.herşey yolunda giderken 35+1de bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için Dr a gittim malesef kalp atışı durduğu için sezeryanla Doğum yaptım 3hafta önce..doktorum tansiyon yüksekliğine bağlı kordon dolanması olduğunu söyledi..sanki hayat durdu tekrardan hamile kalmak istiyorum en kısa zamanda..Sezeryan sonrası hemen hamile kalanlar varmı ne kadar süre beklediniz sıkıntı yaşadınızmı hamileliğinizde..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
başınız sağolsun cok geçmiş olsun sizede.
umarım en doğru zmanda tekrar hamile kalır sağ salim kucagıınıza alırsınız

Başın sağolsun rabbim tekrar bebeginin kardesine kavusmanı nasip etsin

Basınız saolsunn..
Tansiyona özel diyetiniz var mıydı?
Görümcem 37 yasında 2.bebeğine doğum yaptı .Ama cok sıkı bir diyetle.Tansiyon sorunu vardı.
9 ayda 2 kasık pilav yemedim diyordu.
Karbonhidratı kestiler.
Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler versin insallahh:dua:

Tansiyonum kontrol altındaydı çok aşırı bi yüksekliğide yoktu aslında..yükseldiğini farketmedim bile doktorun koydu teşhis buydu rabbim ömrünü okadar eyledi olacağı varmış oldu ..hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimden

Basınız saolsunn..
Tansiyona özel diyetiniz var mıydı?
Görümcem 37 yasında 2.bebeğine doğum yaptı .Ama cok sıkı bir diyetle.Tansiyon sorunu vardı.
9 ayda 2 kasık pilav yemedim diyordu.
Karbonhidratı kestiler.
Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler versin insallahh:dua:[/QUOTE

Doktorum diyet önermedi detaylı ultrasonum vs herşey yapıldı hiçbir sıkıntı yoktu bi akşam hareketini hissetmedim ertesi gün Dr a gttim kalbi durmuş dedi Dr dünya başıma yıkıldı sanki..çok acı allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın

Bende dogum yaptıktan 35 gun sonra bebeğimi kaybettim canim seni cok iyi anlıyorum acisi tarifsiz kokusu ozlemi anlatilmaz simdi.ikinciye hamileyim bebegimi kaybettikten 3ay sonra hamile kaldım korunmamiza ragmen nasıl hamile.kaldım.bilmiorum.rabbimin bi muciZesi dedim.suan.28haftalik hamileyim korkuyorum ama.allahtan gelene de raziyim sanada dua edeceğim bir.imtihan bizimkisi uzul.uzulme.demeyecegim.ama.allaha isyan etme rabbim.en güZelini en.öZelini tekrardan biZlere nasip.edecek hep.dualarim.boyle.

Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Bende 40 gün oldu bebeğimi kaybedeli. Kalbi durdu ve doktora gittiğimde kalbi durmuş dedi. Seni okadar iyi anlıyorum ki zaman geçmek bilmiyor sanki. Bende sezeryan oldum. İnşallah hayırlısı ile tekrar hamile kalabilmeyi rabbim nasip eder.

Allah rahmet eylesin inşallah en yakın zamanda bir bebegin daha olur bu acıyı ancak o azaltır diye düşünüyorum dua et bol bol ayrıca sezeryan üstüne iki üç ay geçmeden arkadaşım hamile kaldı yanlışlıkla ikinci bebegim de sezeryan ile oldu bir yas var aralarında ama onun tansiyon problemi yok yanlış bilgilendirmek istemem

Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Bende 40 gün oldu bebeğimi kaybedeli. Kalbi durdu ve doktora gittiğimde kalbi durmuş dedi. Seni okadar iyi anlıyorum ki zaman geçmek bilmiyor sanki. Bende sezeryan oldum. İnşallah hayırlısı ile tekrar hamile kalabilmeyi rabbim nasip eder.
Amin inşallah..dr un nezaman hamile kalabileceğini söyledimi

Bende dogum yaptıktan 35 gun sonra bebeğimi kaybettim canim seni cok iyi anlıyorum acisi tarifsiz kokusu ozlemi anlatilmaz simdi.ikinciye hamileyim bebegimi kaybettikten 3ay sonra hamile kaldım korunmamiza ragmen nasıl hamile.kaldım.bilmiorum.rabbimin bi muciZesi dedim.suan.28haftalik hamileyim korkuyorum ama.allahtan gelene de raziyim sanada dua edeceğim bir.imtihan bizimkisi uzul.uzulme.demeyecegim.ama.allaha isyan etme rabbim.en güZelini en.öZelini tekrardan biZlere nasip.edecek hep.dualarim.boyle.
İnanıyorum zamanı geldiğinde herşey güzel olacak..rabbimin bana sunduğu imtihan böyleymiş..bebeğimi düşünmeden geçirdiğim bir saniyem bile yok evlat acısı hiçbirşeye benzemiyormuş..isyanım yok hayırlısı böyleymiş.görümcemin Doğum yaptığı gün benim bebeğimin kalp atışı durdu onun bebeğini her gördüğümde oğlum yaşasa bu aylarda bu yaşlarda olacaktı diyeceğim..bu nasıl bi tesadüftür bilmiyorum üzüntümün tarifi yok

En az 8 ay ara vermelisin dedi.
8ay dile kolay .. yeniden bebeğim olsa bu acıyı dindirmez sadece bi nebze olsun onu bağrıma basabilirim biraz hafifler diyorum..okadar zor geliyorki bebeğimin mezarlıkta olduğu düşüncesi .. çok ağır çok ağır ....

Bende bebegim 18 ocakda sezeryan ile 27+6 olarak dogurdum 4 gun yasadi vefat etti doktor 1 yil korun dedi bende hemen istiyorum siz hamile kaldinizmi doktor size ne kadar sure verdi

Bende bebegim 18 ocakda sezeryan ile 27+6 olarak dogurdum 4 gun yasadi vefat etti doktor 1 yil korun dedi bende hemen istiyorum siz hamile kaldinizmi doktor size ne kadar sure verdi
Bana da doktor en az alti ay sonra cocuk.düşünebilirsiniz demisti.ama.korunmamiza ragmen bebegimi kaybettikten 3 ay sonra hamile.kaldim rabbimin bi muciZesi zor gececk hamileligin vücudun toparlamadı kendini dedi.doktorum ama allaha.şükür cok zorlanmıyorum sadece ilk zmanalar b12dusuk.geldi halsizlik yaşadım simdi ise dogum için gun sayıyorum ve hergun aklima.gelen her vakit isteyen herkes için dua ediyorum rabbim.kimseyi evlat acisiyla sinamasın🙏🙏🙏

Allah sabır versin Rabbim inşallah en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.ben şuan hastanede yatıyorum 9 haftalık hamileyim.siddetli kanamayla geldim hem fiziksel hem mental olarak yaşamaya bile gücüm kalmadı gibi hissediyorum . Sizi çok iyi anlıyorum çünkü melegimi kaybetme ihtimalim var dünden beri göz yaşlarımı durduramıyorum. Ruhum acıyo. Rabbim kimseye böyle hissedecek bişey yaşatmasın . Bir yanım olanda hayır vardır diye teselli ediyo bi yanım kahroluyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bana da doktor en az alti ay sonra cocuk.düşünebilirsiniz demisti.ama.korunmamiza ragmen bebegimi kaybettikten 3 ay sonra hamile.kaldim rabbimin bi muciZesi zor gececk hamileligin vücudun toparlamadı kendini dedi.doktorum ama allaha.şükür cok zorlanmıyorum sadece ilk zmanalar b12dusuk.geldi halsizlik yaşadım simdi ise dogum için gun sayıyorum ve hergun aklima.gelen her vakit isteyen herkes için dua ediyorum rabbim.kimseyi evlat acisiyla sinamasın🙏🙏🙏
Amin insallah dua edin lutfen acisi tarifsiz bende cok istiyorum ams cesaretimyok sizin yas kac ve ilk cocukmu

Back
X