34haftalık hamile olanlar

tayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
35
1
86
Ankara
34 haftalık hmileyim çok ağırlaştığımı hisediyorum bebek oynuyo ama yer degiştirmryo sağ tarafımda sizler nasılsınız ben gibi olanlar cevp verirseniz sevinirim:CüvCüv:

canım bende 33. haftama girdim bebek oynuyo çok sağ saol orta ve hiç durmadan 15 dk tekme bile atıyo
benimde özellikle akşamları karnım taş gibi oluyo ve uzun süre öyle kalıyo ve rahatsız oluyorum

ah ahh siz bi de 38.haftayı görün.ağırlaşmak neymış anlarsınız:) kızlar bebişleriniz muhtemelen doğum pozisyonunu alıp baş aşağı döndükleri için yer değiştirmiyorlar.

bende 33.haftadayım bebiş bazen çok hareketli bazen çouk uzun süre hareketsi durduğuda oluo endişelenmeye başlıyorum bir bakıyorum yine hareket edio hepimizin bebekleri allah emanet allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım normal bazı bebekler hareket etmeyi sevmiyorlar benimde 35. haftam bitti ama bebeğim oynamaktan daha çok gelip karnıma dayanmayı seviyor

bende tam tersi hop hop oynuyolar sabahdan aksama kadar allahtan gece uyuyolar
kardes kardes yüzüyolar hehehehehe

canım hareket eder ama yer değiştiremezki, çünkü yeri kalmadı yawrumun:)) daha çok karnında sertleşmler hissedersin artık.ama hareketlerindede azalma hissedersen o zaman doktoruna danış, bebeğin içinde bulunduğu sıvıyı kontrol etsin.

bende 37 deyim korkma benimde sağ tarafta genelde dayanıyo eskisi gibi hareket etmiyo genelde ittiriyo geriniyo

ayy Allahım aynı şikayetler mi desem yoksa hoşluklar mı desem....benimde bebişim sürekli hareket halinde bi sağa bi sola kayıp duruyo, çarşıda gezerken felan çevremdekiler görüyolar hareketlerini, ailem desem öyle sürekli heyecanla karnımı izliyolar ama bazen bebişim sağ tarafa bi baskı yapıyo ki anlatamam, ittirip duruyo sanki çıkacakmış gibi.özelliklede akşamları.ama eskisi gibi dönmeleri kalmadı, sadece kaydığını ve baskılarını hissediyorum.en kötüsü gece uyumaya çalıştığımda hareketlenmesi.acayip bi duygu kızlar, bi yandan kızıyorum bi yandan hoşuma gidiyor....eşimin karınımı izleyip ağlayabileceği hiç aklıma gelmemişti....

Benimde 34 haftalık oldu... ilk zamanlara göre hareketleri çok değişti tabi buda baş aşağı olması ve yerinin kalmaması nedeniyle olabilir. genelde sağ tarafımı acayip geriyo karnım yamuk bir şekil alıyor
her gece olmasada bazı geceler batmalardan 1-2 saatte bir uyandırıyor ecem bebem :)

bende 34. haftadayım. benimki hala baş aşağı dönmedi. Acaba yeri dar olduğu için mi dönemiyo diycem ama, acayip hareketler yapıyo. Karnım sürekli dalgalanıyo, garip garip şekillere giriyo. Yeri dar olsa onları yapamazdı herhalde.Evdeyken karnımı açıp dakikalarca onun hareketlerini izliyorum, Hep gözlerim doluyo.Benimki de bazen canımı çok acıtıyo ama yinede dünyadaki hiç bir duyguya değişmem o hisleri. Allah inşallah hepimize meleklerimizin gül yüzünü de görmeyi, kucaklarımıza alıp, öpüp koklamayı nasib etsin.

bende 34 haftalığım aslında 35 ti gelişimi yavaşlamış ırsi olarak....benimde bebeğim hep solda.gerinip duruyo kuzucum karnım çok komik şekillere giriyo haliyle canım yanıyo.akşamları çok yorgun dayak yemiş gibi....yerleri kalmadığı için hareketlerini kıstlanması normal...genelde uyuyorlarmış zaten o gerinmeleride uyurken yapıyorlar..biz uyurken yapmıyormuyuz:))

canım ben temmuz annelerinde konu açmıştım benimde bebeğim henüz dönmedi benim şuan 36. haftam bakalım perşembe günü kontrol var ne olacak.inşallah seninkide döner

BEnde aynı şeyleri yaşayan hamişler varmı diodum:):) bende 34 haftadayım ve özellikle geceleri sağ tarafa dayanıo ve kasıo taş gibi oluo orda uyuyamıorum o yüzden:) bende biras masaj yapıorum solaa yada ortaya kaydırmaya çalışıorum:):) ne kadar rahatsız ve ağır hissettirsede hoşuma gidio o hareket etsin yada dönsün ben hiç uyumayayım... Birde eklem hareketlerini hissediorum Bunu hisseden varmı merak ediorum.. Yani dirsek yada diz kıvırıp bükmeleri kırt kırt die hissediorum:):)

bende şuan 34 haftalığım.. bizimkide sağ tarafa geliyo dayanıyo :) sanırım çıkış kapısını orası zannediyo hala aşağıdaki çıkışı farkedemedi :) gerçi daha var doğumumuza farketmesin de zatenn :) Allah herkese kolay doğumlar nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…